Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puţin patru morţi în Filipine, unde taifunul Goni scade în intensitate după ce atinge uscatul

Publicat:

a scazut in intensitate dupa ce a atins, duminica, sudul insulei principale din Filipine, unde a ucis patru oameni, potrivit autoritatilor, si a cauzat pene de electricitate si inundatii, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Goni - cel mai puternic taifun inregistrat anul acesta in lume - era insotit de rafale de vant de pana la290 de kilometri pe ora, dupa ce a atins uscatul in regiunea Bicol.

In pofida unei reduceri a nivelului alertei, serviciiul meteorologic national filipinez a avertizat ca provinciile de la sudul Manilei sunt in continuare in pericol.

Gandurile

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Peste 40 de morți și 100 de raniți in atacul de langa Moscova

00:30, 23.03.2024 - UPDATE Atac armat langa Moscova. 40 de morți și peste 100 de raniți, dupa ce persoane necunoscute au deschis focul cu mitraliere la o sala de concerte. Intervenție in forța, cladirea a luat foc   Un atac armat a avut loc in apropiere de Moscova, chiar inaintea unui concert din localitatea Krasnogorsk,…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

Atac armat in Mogadishu: Cel puțin cinci morți intr-o baza militara

08:20, 11.02.2024 - Cel putin cinci persoane, intre care oficiali militari somelezi si un soldat din Emiratele Arabe Unite, au fost ucise dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din capitala Mogadishu, au declarat pentru Reuters un ofiter al armatei si reprezentanti ai spitalului.Ministerul Apararii din…

Principalul rival al lui Putin la prezidențiale risca sa fie exclus de la alegeri. Pe lista cu semnaturi ar fi trecuți oameni morți

13:05, 05.02.2024 - Candidatul anti-razboi la alegerile prezidentiale din Rusia, Boris Nadejdin, a declarat luni ca un grup de lucru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) ar fi descoperit ca 15% din semnaturile sustinatorilor pe care le-a depus pentru a-si sustine candidatura la alegeri nu sunt valide, relateaza Reuters.

Doi morți și un ranit in urma prabusirii unui elicopter al politiei, in sudul Turciei

10:05, 04.02.2024 - Elicopterul decolase de pe aeroportul Hatay si se indrepta spre Gaziantep, a spus Yerlikaya, care a adaugat ca la ora locala 22:29 (19:49 GMT) s-a pierdut contactul cu echipajul, transmite Reuters preluat de Agerpres.Aparatul de zbor a cazut langa satul Kartal, din provincia Gaziantep.Ministrul sanatatii…


Ce parere ai despre aceasta stire?