Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puţin 16 morţi, între care trei soldaţi turci, într-un atac cu maşină-capcană în nord-estul Siriei

Publicat:

Saisprezece persoane, printre care doi civili si trei soldati turci, au murit joi, in nord-estul Siriei, in explozia unei masini-capcana la un punct de control din localitatea frontaliera Ras al-Ain, sub control turc, relateaza un ONG citat de AFP, potrivit Agerpres.

Celelalte 11 persoane care ti-au pierdut viata erau membri ai fortelor de securitate ori ai unui grup pro-turc aflat la post in acel punct de control, potrivit pentru (OSDO). Cel putin 12 persoane au fost ranite in atac.

Citește și: Kamara intervine sarcastic in scandalul acuzației…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Opt luptatori sirieni, afiliați Gardienilor Revoluției, au fost uciși marți intr-un atac cu cuțitul in estul Siriei.

04:00, 10.04.2024 - Opt luptatori sirieni care lucrau pentru Gardienii Revolutiei, armata ideologica a Iranului, au fost ucisi marti intr-un atac cu cutitul in estul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), transmite AFP, citat de AGERPRES.

FOTO | A fost masacru! O mașina-capcana a explodat și a ucis cel puțin opt persoane: Sunt peste 20 de raniți

13:45, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica intr-o piata, intr-un oras situat in nordul Siriei aflat sub controlul unor forte proturce, a ucis cel putin opt persoane si a ranit alte peste 20, anunta Observatorul Sirian al Drepturilor Omului (SOHR), relateaza AFP. Cel putin ”opt persoane au fost ucise, iar…

O masina-capcana a explodat duminica dimineata intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei / Bilanțul celor uciși și raniți

06:55, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica dimineata devreme intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei sub controlul fortelor pro-turce, omorand cel putin opt persoane si ranind peste 20, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), noteaza AFP, citat de Agerpres. Cel putin "opt persoane…

Atac israelian in Alep: cel puțin 36 de soldați sirieni uciși. Obiectivele vizate | VIDEO

07:46, 29.03.2024 - Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH) a anunțat ca cel puțin 36 de soldați sirieni au fost uciși intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei, in zorii zilei de vineri.

Aviația Israelului a lovit baze militare Hezbollah in Siria: cel putin 36 de soldati sirieni au fost uciși langa Alep

06:35, 29.03.2024 - Cel putin 36 de soldati sirieni au fost ucisi intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei in zorii zilei de vineri, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), informeaza AFP, conform Agerpres. Potrivit acestui ONG cu sediul in Regatul Unit si care are o…

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

O membra a regimului de ocupație din estul Ucrainei a fost asasinata intr-un atentat cu mașina-capcana

18:00, 06.03.2024 - O membra a regimului de ocupație rusesc din estul Ucrainei a fost asasinata, miercuri, printr-un atentat cu „mașina-capcana”, transmit autoritațile de ocupație din Berdiansk, orașul ucrainean ocupat de invadatori in care a avut loc atacul. 

Cinci morți, inclusiv civili, in atacuri israeliene asupra Siriei VIDEO

08:10, 07.02.2024 - Loviturile israeliene in regiunea Homs din centrul Siriei s-au soldat cu cinci morti, dintre care trei civili, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), Ministerul sirian al Apararii citand un numar nespecificat de civili ucisi sau raniti, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?