Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puţin 14 morţi după coliziunea a două trenuri, în Bangladesh

Publicat:

Cel putin 14 oameni au murit si peste 40 au fost raniti in coliziunea frontala a doua trenuri marti dimineata, in estul Bangladesh, a declarat un oficial local pentru Reuters potrivit tren care se indrepta spre orasul port Chittagong s-a ciocnit frontal cu un tren care se indrepta spre capitala Dhaka la ora 03:00 dimineata (21.00 GMT) la Brahmanbaria, localitate aflata la circa 100 km est de Dhaka.

In urma impactului unele compartimente au fost grav avariate, salvatorii cautand in continuare supravietuitori care ar fi putut sa fie blocati in interior, a declarat Hayat

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

(VIDEO) Incendiul de la clubul de noapte: Cel puțin 29 de morți

17:25, 02.04.2024 - Cel putin 29 de oameni au murit intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Alte opt persoane au fost ranite, dintre care șapte sunt in stare grava, a precizat biroul guvernatorului…

Incendiu intr-un club de noapte: Cel puțin 29 de morți

17:20, 02.04.2024 - Cel putin 29 de oameni au murit intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Alte opt persoane au fost ranite, dintre care șapte sunt in stare grava, a precizat biroul guvernatorului…

Cel putin cinci morti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

17:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autocar produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters.

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

Principalul rival al lui Putin la prezidențiale risca sa fie exclus de la alegeri. Pe lista cu semnaturi ar fi trecuți oameni morți

13:05, 05.02.2024 - Candidatul anti-razboi la alegerile prezidentiale din Rusia, Boris Nadejdin, a declarat luni ca un grup de lucru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) ar fi descoperit ca 15% din semnaturile sustinatorilor pe care le-a depus pentru a-si sustine candidatura la alegeri nu sunt valide, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?