Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai rapid supercomputer a identificat substanțele care împiedică răspândirea coronavirus

Publicat:

Cel mai rapid supercomputer din lume a identificat o serie de substante chimice care ar putea opri coronavirusul sa infecteze celulele din organism, un pas crucial spre gasirea unui vaccin, scrie CNN.

Citește și:  da de pamant cu : 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor sa plateasca utilitațile'

Summit, cel mai puternic sistem informatic nedistribuit din lume, a primit sarcina de a gasi compusi care ar putea impiedica raspandirea virusului, informeaza Mediafax.

Cercetatorii de la Departamentul de Energie din SUA au efectuat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca: Romania trebuie sa actioneze pentru a transforma provocarile generate de crize globale in oportunitati de dezvoltare

13:10, 03.04.2024 - Romania este un partener de incredere in NATO si UE, "un pilon de democratie si stabilitate" in regiune si trebuie sa actioneze "rapid" si "cu realism" pentru a transforma provocarile generate de crizele globale in oportunitati de dezvoltare, a subliniat presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, intr-un…

Palatul Victoria gazduiește deschiderea evenimentului ’Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World’

17:35, 02.04.2024 - Deschiderea oficiala a „Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, eveniment organizat, in perioada 4-26 aprilie 2024, de Grupul de Presa MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din Guvernul Romaniei, Institutul Național de Statistica și Asociația MediaUno, va avea loc, la…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

A murit Dorel Șandor

07:30, 12.03.2024 - Analistul si consultantul politic Dorel Șandor a murit duminica dimineața. El s-a luptat cu o boala grava. In 2005, dupa victoria lui Traian Basescu la prezidentiale, pe care l-a consiliat, Dorel Șandor a fost propus pentru funcția de conducere la SIE sau la Departamentul pentru Securitate Naționala…

Biden a anuntat ca va da termen de sase luni grupului chinez ByteDance sa vanda TikTok, daca o lege in acest sens va trece in Congres

09:00, 10.03.2024 - Camera Reprezentantilor intentioneaza sa voteze marti sau miercuri proiectul de lege pentru interzicerea TikTok, dupa ce o comisie a aprobat joi in unanimitate masura. Camera va vota propunerea conform regulilor care cer ca doua treimi din membri sa voteze ”da” pentru a obtine aprobarea. ”Daca o trec,…

#ConstantaEsteBine: Valul 3 de energie – partea intai – ziua 3. Cheia tineretii este sa te poti misca fluid de la o stare interioara la alta

10:26, 27.02.2024 - 27 februarie 2024 Cheia tineretii este sa te poti misca fluid de la o stare interioara la alta, de la o senzatie la alta. Copiii o pot face extrem de rapid desi, din postarea mea de acum doua zile, ati descoperit ca fixitatile, conditionarile si dresajul apar devreme in viata si rapid invatam sa ne…

Ilie Dumitrescu a identificat capitolul la care FCSB a suferit in meciul cu U Cluj: „Lucrurile au fost complicate acolo”

09:05, 20.02.2024 - Ilie Dumitrescu a analizat remiza alba dintre U Cluj și FCSB, din etapa #26 a Superligii și a stabilit cateva concluzii clare. Roș-albaștri au suferit in atac, acolo unde au fost nevoiți sa joace cu Darius Olaru (25 de ani). U Cluj și FCSB s-au incurcat reciproc dupa remiza pe care au obținut-o. „Studenții”…

Oamenii de știința au identificat o noua mutație care declanșeaza o boala nemiloasa

04:05, 08.02.2024 - Sistemul imunitar uman este un mecanism de aparare incredibil, dar uneori se poate intoarce impotriva noastra. In cazul afecțiunilor autoimune, cum ar fi lupusul, sistemul imunitar ataca propriile celule ale organismului.Cercetatorii au lucrat pentru a ințelege de ce se intampla acest lucru, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?