Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai mare Centru de Management al Deșeurilor din Transilvania, construit la Galda de Jos, a devenit funcțional, de vineri

Publicat:

Centrul de al Deseurilor de la Galda de Jos a devenit de vineri funcțional, anunța Consiliul Județean Alba. Depozitul de la Galda era finalizat ”la cheie” de cațiva ani, gata sa preia și sa proceseze la norme UE gunoiul menajer din toate localitațile județului Alba. Autoritațile județene nu au reușit insa sa finalizeze […] Citește Cel mai mare Centru de Management al Deșeurilor din Transilvania, construit la Galda de Jos, a devenit funcțional, de vineri in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Szenner Zoltan: Mai avem o șansa, prin PDD, sa obținem fonduri nerambursabile pentru SMID Brașov

09:30, 04.04.2024 - Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Zoltan Szenner, a fost desemnat sa se ocupe de realizarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID). Lumea poate a mai auzit ceva despre SMID. Dar nu știe despre ce este vorba. Mai ales ca este vorba despre  un sistem de management integrat…

Mirosul de gunoi a revenit la Cluj! Posibila sursa: Lucrarile de fertilizare a terenurilor efectuate in zona Tureni-Martinești!

18:35, 26.03.2024 - Mai mulți clujeni au semnalat ca iar au simțit un miros pestilențial de gunoi in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, dar și in zona cartierelor Maraști, Gheorgheni, Zorilor și Grigorescu. „Am ieșit din magazinul Sora și m-a izbit mirosul de gunoi. Nu credeam ca o sa mai simțim așa ceva dupa problemele…

Romania trebuie sa aplice hotararile Curtii Europene a Drepturilor ­Omului privind drepturile persoanelor cu ­dizabilitati intelectuale

00:21, 22.03.2024 - Romania trebuie sa puna in aplicare hotararile Curtii Europene a Drepturilor Omului privind drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale, se arata in doua comunicari publicate joi de Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei si adresate Comitetului de Ministri, conform site-ului…

60 de copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente, la periferia Iașiului. Micuții nu am mai vazut lumina zilei de peste un an

11:40, 11.03.2024 - Centrul „Sf. Andrei” care avea spații de joaca și curte mare cu verdeața, unde copiii erau scoși la aer s-a inchis in luna ianuarie a anului trecut. Acum, copiii stau cate șapte intr-un singur apartament.Micuții nu au parte de supraveghere, consiliere psihologica sau mișcare, iar cei care sunt la etaje…

REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane de euro, bani europeni in județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut

14:05, 03.03.2024 - Dreptul la un mediu curat e garantat de Constituția Romaniei și fiecare cetațean poate cere socoteala autoritaților pentru incalcarea lui. Cele doua depozite de deșeuri ridicate cu fonduri europene in județul Suceava arata limpede ce se intampla cand oamenii nu se opun abuzurilor contra mediului inconjurator.…

Protecția mediului ar trebui sa se studieze in școala, considera Cristian Marius Niculae, directorul ADI Deșeuri BN

16:10, 22.02.2024 - Protecția mediului ar trebui introdusa ca materie de studiu in invațamantul romanesc, considera Cristian Marius Niculae, directorul ADI Deșeuri BN. Astfel s-ar putea genera o schimbare de care generațiile viitoare au nevoie, in ceea ce privește respectul pentru natura. Insoțiși de profesoara Camelia…

Etnograful Ioan Popa, inițiatorul Festivalului „Datina strabuna pe Secase”, a devenit Ambasador cultural al Județului Alba

15:05, 06.02.2024 - Etnograful Ioan Popa, inițiatorul Festivalului „Datina strabuna pe Secase”, a devenit Ambasador cultural al Județului Alba Etnograful Ioan Popa, cel care a fondat in anul 1972 Festivalul interjudețean „Datina strabuna pe Secase”, a primit titlul de „Ambasador Cultural al Județului Alba”. Titlul este…

Autoritațile refuza colaborarea cu investitorii din Romania. De ce se inchid ușile in nas, dupa ce au cumparat un imobil in centrul Capitalei

17:10, 05.02.2024 - Și-au cumparat un imobil de milioane, dar n-au voie sa se atinga de el. Asta a pațit o companie cu capital romanesc, care a intrat in posesia unei cladiri amplasata in inima Capitalei. De mai bine de doi ani, nu poate face nimic și sta cu investiția inghețata, deoarece terenul pe care se afla imobilul…


Ce parere ai despre aceasta stire?