Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai fresh cuplu din lumea muzicii, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, lansează „Dragoste, vă rog!”

Publicat:

Deși au colaborat pentru prima oara pentru „Cozonac” in urma cu doi ani, și nu iși imaginau ca urmau sa formeze unul dintre cele mai fresh și mai indragite cupluri ale momentului. Cei doi lanseaza acum „Dragoste, va rog!”, o piesa indemn pentru toți cei care iubesc, dar care uneori ajung sa iși franga inimile. “Dragoste, va rog, platesc cu orice pot” sunt versurile ce scot in evidența faptul ca o viața fara iubire este o viața pustie și cu riscul de a avea inima facuta bucați din nou, iubirea merita orice risc. „Piesa «Dragoste, va rog!» are in esența tema desparțirii,…

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.

Piesa ,,Zici Ca Ai Copilarit La Roma” e de acum a voastra – Edward Sanda

19:26, 09.02.2024 - Ai ceva internațional Probabil ca deja v-ați surprins fredonand piesa asta, iar de acum e totalmente a voastra. Ritmul ei catchy a acaparat platforma TikTok și v-a facut pe toți sa dansați, așadar enjoy! Singura regula e ca mereu sa fiți alaturi de cele mai dragi persoane ale voastre și sa le dedicați…

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

UNKLFNKL si Ioana Ignat reinventeaza piesele de dragoste si lanseaza “6 Feet Deep”

15:45, 03.02.2024 - O colaborare inedita, versuri pe cat de șocante, pe atat de potrivite, o piesa puternica, plina de ritm, esența, spectacol – UNKLFNKL și Ioana Ignat lanseaza piesa “6 Feet Deep” alaturi de un videoclip venit din viitor. „Daca nu te vad, nu am sa traiesc pana la sfarșitul verii”, „Cumpara-ți niște haine…


Ce parere ai despre aceasta stire?