Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Cel mai ciudat dintre accidentele ciudate”. Un bărbat a murit în timp ce organiza petrecerea de dezvăluire a genului copilului său

Publicat:

Un american din , care urma sa devina tata, a murit in urma unei explozii a dispozitivului pe care il construia impreuna cu fratele sau. Dispozitivul ar fi urmat sa dezvaluie intr-o petrecere ce sex va avea copilul nenascut, relateaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

Un baiat de 13 ani a murit subit dupa ce ar fi baut mai multe energizante

22:30, 22.02.2024 - Un copil de 13 ani din Bistrița Nasaud, comuna Maieru a murit, dupa un antrenament de fotbal. Copilului i s-a facut rau, iar echipajul medical l-a gasit in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, in cele din urma au fost nevoiți sa declare decesul.

Grav accident pe DN1, aproape de Fagaras! Un barbat A MURIT!

21:06, 12.02.2024 - La acest moment, traficul rutier este restricționat pe DN1, in zona localitații Fagaraș, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp in urma. In accident au fost implicate 2 autovehicule, un autocamion și un autoturism. Primele date indica faptul ca autoturismul ar fi patruns…

Barman arestat dupa ce a lovit un barbat care a dat cu capul de beton și a murit

19:45, 07.02.2024 - Un barbat a murit dupa ce, in urma cu trei saptamani, a fost lovit de barmanul unui club din Iași și a cazut, lovindu-se cu capul de betonul din fața intrarii in local. Agresorul a fost arestat preventiv.  Procurorii au reținut ca, pe 13 ianuarie, la ora 4.34, inculpatul, in timp ce se afla in fata…

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe platforma de observare a muzeului Tate Modern din Londra

20:20, 02.02.2024 - Un barbat a murit vineri dimineata dupa ce a cazut de pe platforma de observare a muzeului Tate Modern din Londra, o atractie extrem de apreciata de turisti, a anuntat Politia din capitala Regatului Unit, care a adaugat ca decesul nu este considerat suspect.


Ce parere ai despre aceasta stire?