Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bun ingredient pentru a marina carnea. Secretul marilor bucătari este dezvăluit

Publicat:

Asocierea dintre carne cruda si iaurt poate nu ti se pare tocmai potrivita, la prima vedere. Totusi, folosirea iaurtului pentru a marina carnea îti poate schimba modul în care gatesti.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci cele mai bune pulpe de rața ca sa ți se topeasca in gura. Secretul simplu cu care nu dai greș niciodata

18:06, 23.03.2024 - Carnea de rața este, in general, mai tare, astfel ca are nevoie sa fie preparata cu mai multa atenție, pentru a ieși moale și savuroasa. Dar sa nu exageram, nu e nevoie sa ai o diploma de chef ca sa poți gati rața.

Cate minute trebuie sa lași aluatul la odihnit pentru cele mai gustoase clatite. Mihaela Bilic a dezvaluit secretul

19:50, 24.02.2024 - Clatitele sunt delicioase, cu orice ai alege sa le umpli, dar secretul unor clatite perfecte sta adesea in odihna pe care o primește aluatul inainte de a fi gatite. Cu toții ne dorim clatite pufoase și gustoase, iar timpul de odihna al aluatului poate face diferența intre clatitele banale și cele spectaculoase. …

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Secretul ținut ascuns de un japonez timp de 50 de ani! Pe patul de moarte, a dezvaluit totul polițiștilor

15:25, 03.02.2024 - Secretul ținut ascuns de un japonez timp de 50 de ani! Pe patul de moarte, a dezvaluit totul polițiștilorUn barbat aflat pe patul de moarte a șocat Japonia, marturisind ca este un fugar cautat de 50 de ani pentru implicarea sa in atentate cu bomba din anii 1970, anunța Mediafax. Barbatul,…

De ce trebuie sa pui un praf de bicarbonat de sodiu in supa: secretul marilor bucatari

13:45, 26.01.2024 - Indiferent daca ai adaugat prea multa sare sau ai scapat din vedere ceva esențial in rețeta, bicarbonatul de sodiu este soluția magica pentru a recaștiga echilibrul gustului. Un singur varf de lingurița de bicarbonat de sodiu adaugat in supa poate face minuni pentru a neutraliza excesul de sare, oferindu-i…

Prin ce sa dai carnea pentru șnițele ca sa iasa mai frageda și mai gustoasa. Secretul pentru o crusta crocanta

13:25, 10.01.2024 - La prima vedere, am fi tentați sa spunem ca este o rețeta banala, ce nu ar trebui sa dea mari batai de cap celor care vor sa prepare acest fel de mancare, insa realitatea este alta. Afla, din randurile de mai jos, prin ce sa dai carnea pentru șnițele ca sa iasa mai frageda și […] The post Prin ce sa…

Florin Piersic a dezvaluit secretul cu care a cucerit toate femeile din viața sa: ,,Ce compliment mai mare poți sa-i faci unei femei”

14:40, 08.01.2024 - Unul dintre cei mai iubiți actori din Romania, Florin Piersic a dezvaluit trucul cu care a cucerit toate femeile din viața sa. Indragitul actor clujean a explicat ca metoda cu care le-a furat inima doamnelor și domnișoarelor era una simpla: o declarație suprema de iubire, la momentul oportun.Prezent…

Cum repari icrele taiate. Secretul marilor bucatari care salveaza masa de Revelion

12:51, 30.12.2023 - In primul rand, trebuie sa stii ca icrele se bat mai usor (si mai repede, evident) cu mixerul, si nu de mana. La inceput, acestea se bat 1-2 minute, nu mai mult, cu zeama proaspata de lamaie, apoi se incorporeaza uleiul, putin cate putin.Daca icrele se taie, cea mai usoara metoda pentru a le repara…


Ce parere ai despre aceasta stire?