Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bun desert de vară! Prăjitura asta ți se va topi în gură

Publicat:

Chiar daca in calendar este toamna, ei bine, temperaturile de afara ne fac sa nu se dezlipim de vara. De aceea, iți oferim o rețeta foarte gustoasa și rapida, care ți se va topi in gura și te va duce cu gandul la zilele de vara. Este un desert racoritor, numai bun pentru a contracara […] The post Cel mai bun desert de vara! Prajitura asta ți se va topi in gura appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu vișine și nuca. Desert delicios pentru zilele de post

23:55, 07.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, dar nu știi ce sa pregatești in zilele de post? Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu vișine și nuca. Iata cum trebuie sa procedezi, pas cu pas. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu miere și afine. Desert simplu pentru cele mai speciale momente

22:11, 19.03.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios ori iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și afine. Un preparat simplu și rapid care ii va surprinde pe pofticioși. De ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Rețeta de prajitura cu nuci și branza. Un desert delicios, simplu și rapid

20:35, 18.03.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar chiar nu mai știi ce sa mai gatești de data aceasta, iar totodata nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie, departe de cei dragi? Noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine, așa ca iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru…

Rețeta de prajitura cu rom și capșuni. Desert delicios pentru momente speciale

23:50, 10.03.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa mai faci, noi iți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu rom și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Trebuie sa fii atenta la toți pașii daca iți dorești ca rezultatele sa fie pe…

Rețeta de prajitura Red Velvet. Un desert delicios pentru 1 Martie, de Marțișor

09:45, 01.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 1 Martie, de Marțișor, noi ți-am pregatit o rețeta de sezon. Pregatește-le celor dragi ție prajitura Red Velvet. Este un desert delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat

23:30, 23.01.2024 - Daca ai ramas in pana de idei, și nu-ți trece prin cap cu ce desert i-ai mai putea surprinde pe cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de prajitura “care se face singura”. Un desert rapid, ieftin și bun, extrem de ușor de preparat.

Rețeta de prajitura Cremole. Un desert delicios pentru cei dragi

19:06, 22.01.2024 - Daca nu ai incercat pana acum prajitura Cremole, atunci este momentul perfect sa o faci. Este un desert gustos și extrem de simplu de pregatit. Ar trebui sa-l consumi alaturi de cei dragi ție. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest preparat delicios, dar și care este modul de preparare!

Cuvinte cheie:

desert prajitura

Ce parere ai despre aceasta stire?