Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceas aniversar azi, la Sibiu!

Publicat:

La 30 noiembrie 2020 se implinesc 50 de ani de la inființarea Școlii Militare de Ofițeri Activi de Artilerie in cazarma 700 din Sibiu. De asemenea, la aceasta data, a avut loc ceremonia de inmanare a Drapelului de Lupta al noii unitații inființate, garda drapelului fiind formata din elevii: , și Gheorghe Tuța.

Citeste articolul mai departe pe sibiunews.net…  

Sursa articol: sibiunews.net


Stiri pe aceeasi tema

Lunetist american care lupta in Ucraina: „Dați-ne muniție și artilerie. Nu ne intereseaza tancurile”

18:35, 01.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina spune ca, in acest moment, soldații au nevoie disperata de artilerie și muniție mai degraba decat de echipamente scumpe precum tancurile, pentru ca prioritatea lor e sa supraviețuiasca, relateaza Business Insider.

Klaus Iohannis a acordat drapelul de lupta Directiei Generale de Protectie Interna a MAI

11:25, 28.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind acordarea Drapelului de lupta Directiei Generale de Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.  Potrivit Administrației Prezidențiale, marți, președintele Klaus Iohannis, a semnat Decretul nr. 269/26 martie 2024, prin care…

Decretele semnate astazi de Klaus Iohannis. Președintele a acordat drapelul de lupta Directiei Generale de Protectie Interna din MAI si Institutului „Cantacuzino”

21:25, 26.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 martie 2024, mai multe decrete. Printre acestea se afla și decretele privind acordarea Drapelului de lupta Directiei Generale de Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara…

In geaca de piele, Kim Jong Un s-a urcat pe un tanc de lupta și a facut o demonstrație in fața soldaților lui

09:06, 14.03.2024 - Kim Jong Un a condus un "nou tip de tanc de lupta" in timpul unor exercitii militare din Coreea de Nord, in timp ce Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii comune, a informat joi agentia de presa nord-coreeana KCNA.

Sat din Rusia, atacat de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina VIDEO

15:00, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Cei doi ”Bogdani” ai lui Ciolacu! PSD se lupta cu Alexe și Chirica, la Iași

19:41, 09.03.2024 - Bogdan Cojocaru a fost ales președinte al PSD Iași și va fi candidatul social democraților pentru Consiliul Județean. De asemenea, Bogdan Balaniscu va fi candidatul PSD la Primaria Municipiului Iași. Intr-o mișcare surprinzatoare, PSD Iași și-a desemnat noii sai lideri pentru batalia politica ce se…

Festivitate de inmanare a armamentului individual și prezentare a drapelului de lupta la ...

09:10, 09.02.2024 - La sediul Batalionului 72 Geniu General Constantin Savu a avut loc mari 6 februarie 2024 o festivitate solemn ce a inclus înmânarea armamentului individual soldailor gradai profesioniti din seria februarie 2024 precum i prezentarea drapelului de lupt i introducerea cadrelor militare cu fun...

MApN anunța trageri cu muniție reala și cu „armament de artilerie reparat”, in zona Sibiu

11:10, 22.01.2024 - Ministerul Apararii informeaza ca in urmatoarea luna sunt programate mai multe trageri cu muniție de razboi și de manevra in poligonul automatizat Poplaca, județul Sibiu, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?