Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceartă pe mâncare și dulapuri în casa Mireasă!? Ce nemulțumiri au fetele Gabriela și Adina: "E vorba de demnitate..." 

Publicat:

Cearta pe mancare și dulapuri in casa Mireasa!? Ce nemulțumiri au fetele Gabriela și Adina. O alta concurenta, Roxana, careia Adina i se confesa, crede ca Gabriela și-ar fi cautat un motiv pentru a-i face observații. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Care este originea cuvantului Blagovestenie. Ce inseamna, de fapt, și cum pot afla fetele peste cat timp vor imbraca rochia de mireasa

10:35, 25.03.2024 - Se spune ca Blagovestenia sau "Ziua cucului" este vestitoarea primaverii. Care este originea cuvantului Blavoveștenie și ce inseamna, de fapt. In aceasta zi domnișoarele pot afla peste cat timp vor imbraca rochia de mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Mireasa. Antonia a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada! Concurenta a parasit platoul: „Refuz sa particip” / VIDEO

19:50, 07.02.2024 - Antonia a trecut prin clipe tensionate in ediția de astazi a emisiunii Mireasa. Concurenta nu s-a mai abținut și a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada. Tanara nu a mai stat pe ganduri și a parasit platoul.

Paul de la Mireasa, sezonul 6, a facut publice dovezile despre infidelitatea fostei sale soții. Ce conversații dintre el și Roxana au aparut in mediul online / FOTO

10:40, 04.02.2024 - Paul, fostul concurent al emisiunii Mireasa, sezonul 6, a scos la iveala mai multe dovezi in ceea ce privește divorțul de Roxana, dar și infidelitatea fetei. Iata imaginile postate in mediul online de tanarul, dupa infidelitatea fostei sale soții!

Mireasa sezonul 6. Paul a facut publice dovezile despre infidelitatea Roxanei. Ce conversații cu fosta soție au ieșit la iveala

17:00, 03.02.2024 - Paul din sezonul 6 Mireasa a scos la iveala dovezi in ceea ce privește divorțul de Roxana și infidelitatea fetei. Tanarul nu a stat prea mult pe ganduri și a publicat conversațiile cu fosta soție.


Ce parere ai despre aceasta stire?