Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai TOXICĂ legumă folosită în bucătărie. Riscăm să ne îmbolnăvim dacă o mâncăm în cantități mari

Publicat:


Deși are multe vitamine și beneficii pentru organism, cea mai toxica leguma are și riscuri mari daca o consumam în cantitați mari, într-un mod greșit.


Cea mai toxica leguma folosita în bucataria este chiar țelina, pe care o punem mereu în ciorba. 

Țelina poate sa aiba multiple beneficii pentru organism și este bogata în vitamine, dar în momentul în care o reîncalzim, aceasta devine cea mai toxica leguma


Țelina devine cea mai toxica leguma când o reîncalzim…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa consumi ridichi des. Ce beneficii au aceste legume pentru organism

07:40, 08.04.2024 - Data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune in coș și cateva legaturi de ridichi. Daca nu știai pana acum, aceste legume au o mulțime de beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism

08:56, 16.03.2024 - Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism Urzicile sunt un aliment binevenit primavara, cand apar, fragede, la suprafata solului, bogate in aminoacizi, vitamine si microelemente.…

O singura vizita la medic te poate ajuta sa combați orice deficit – Descopera terapiile intravenoase

12:16, 28.02.2024 - Carențele severe de vitamine și minerale reprezinta o condiție principala pentru dezvoltarea a numeroase afecțiuni severe care necesita tratamente complexe și de lunga durata. De aceea medicii recomanda sa efectuezi frecvent analize de rutina pentru a depista un eventual dezechilibru și sa iei masuri…

De ce este bine sa mancam pește: sursa de proteine de inalta calitate, omega-3, minerale și vitamine

21:30, 24.02.2024 - De ce este bine sa mancam pește: sursa de proteine de inalta calitate, omega-3, minerale și vitamine De ce este bine sa mancam pește: Peștele este un aliment foarte important in dieta și poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate și bunastarea psihica. Peștele este o sursa excelenta de proteine…

Leguma care scade riscul de cancer. E plina de vitamine și are puține calorii: „Neutralizeaza efectul estrogenilor”

07:55, 07.02.2024 - Este crocanta, dulce și buna. Este „sora” cu varza și broccoli, dar conține mai multa vitamina C și potasiu. Nutriționistul Mihaela Bilic spune ca ajuta la digestie, este sațioasa și scade riscul de cancer la san.

Februarie in bucatarie. Radacinoase și fructe uscate, sanatate in farfurie

06:30, 04.02.2024 - Mulți ne-am propus, poate, pentru nou an sa incercam sa mancam ceva mai sanatos sau poate mai rațional, iar luna februarie ne poate da ușor de furca. Asta mai ales pentru ca inca nu au aparut trufandalele in piețe și bine ar fi sa mancam, totuși, local.

Cele mai bune fructe de padure pentru sanatate: sunt bogate in vitamine și au numeroase beneficii

13:10, 28.01.2024 - Fructele de padure sunt precum niște scuturi care iți protejeaza celulele de daune. Ele au o putere de patru ori mai mare decat alte fructe și de zece ori mai mare decat cea a legumelor, datorita conținutului ridicat de antioxidanți.


Ce parere ai despre aceasta stire?