Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai simplă şi delicioasă mâncare de vară. Cum se prepară ca la carte dovleceii prăjiţi cu mujdei

Publicat:

Mancare usoara si sanatoasa care se prepara rapid, dovleceii sunt nelipsiti vara de pe mese. Bogat in fibre de calitate, in potasiu si apa, dar cu resurse modeste de sodiu, dovlecelul are proprietati diuretice si se digera foarte usor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Satul din Romania bogat in sol saraturat și saruri minerale, unde fermierii prepara cea mai gustoasa branza. A fost inregistrata la OSIM

22:35, 26.03.2024 - Satul Gulianca din Braila a devenit cunoscut datorita branzei, un produs care se obtine din lapte de oaie, al carui secret consta in gustul unic dat de iarba care creste pe solul saraturat și bogat in saruri minerale. „Este cea mai buna iarba din țara, oile o iubesc”, spun fermierii dunareni.

Rețeta delicioasa a unui desert al copilariei de la poale de munte: biscuiții cu untura și gem de coacaze. Cum se prepara

22:20, 09.03.2024 - Aflata pe culoarul Rucar-Bran, la poalele Muntilor Piatra Craiului, comuna argeseana Dambovicioara este o destinatie aleasa de tot mai multi romani si de straini, zona fiind apreciata pentru istoriile vechi, peisajele splendide și rețetele delicioase.

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.

Rețeta de supa thailandeza cu pui. Este simpla și delicioasa

10:35, 10.02.2024 - Iubitorii de mancare asiatica se gasesc oriunde, astfel ca rețeta de mai jos este ideala de consumat. Are o savoare speciala și se gatește foarte simplu, astfel ca tot ce ai de facut este sa respecți pașii de mai jos.

Rețeta de quesadilla. Cum sa pregatești acasa aceasta mancare delicioasa

09:50, 23.01.2024 - Sigur ai mancat și tu macar o data la restaurant quesadilla și ți-a placut foarte mult. Ei bine, noi iți vom prezenta cum sa pregatești acasa aceasta rețeta simpla. Este un preparat care va reuși sa-ți incante papilele gustative și cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?