Cea mai ieftină mâncare de post. Cum faci salata de ciuperci perfectă, ce ingrediente se adaugă în sos
Publicat:
In post, o gustare ieftina si sanatoasa este salata de ciuperci. Puse la fiert si amestecate cu diverse condimente, ciupercutele devin deosebit de gustoase. Reteta preparatului delicioas o regasim la Radu Anton Roman, in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol si foto: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Secretele celei mai gustoase ciorbe de burta. Cat se fierbe si cum scoti acidul din stomacul de vaca
08:20, 15.01.2021 - Un prepat delicios, nelipsit de pe mesele de dupa sarbatori si care este considerat un leac pentru mahmureala, este ciorba de burta. Reteta mancarii gustoase o regasim in cartea regratatului jurnalist, Radu Anton Roman, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).
Reteta bunicii de carne in untura. Secretul preparatului delicios, cat se poate pastra in camara
09:10, 09.01.2021 - Gospodinele pregatesc iarna, dupa sacrificarea porcului, carne in untura. Preparatul delicios poate fi pastrat in camara cateva luni bune, daca se respecta etapele gatirii. Reteta deliciosului preparat o regasim in lucrarea lui Radu Anton Roman, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).
Reteta celor mai gustosi carnati de casa. De ce nu se da prin masina grasimea, si cat usturoi se adauga
17:06, 24.12.2020 - Printre preparatele de Craciun, carnatii sunt la loc de cinste pe mesele romanilor. Reteta delicioasei gustari o regasim la regretatul Radu Anton Roman care dezvaluie in lucrarea sa “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia) cateva secrete pentru ca preparatului sa iasa perfect.
Cum faci cele mai bune jumari. Reteta preparatului gustos, cat de groasa se taie slanina pentru prajit
09:00, 23.12.2020 - Jumarile, facute din slanina prajita dupa taierea porcului sunt un deliciu. Reteta gustosului aperitiv o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea romanesti “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).
Cum se prepara cea mai buna toba pentru sarbatorile de iarna. Rețeta perfecta: este de neinlocuit
08:40, 12.12.2020 - Toba este un preparat tradițional, nelipsit de pe mesele romanilor de sarbatori. Aceasta rețeta este un deliciu din ciolan de porc, care iși menține bine forma și care este foarte ușor de preparat. Ingrediente toba de porc 3 ciolane de porc (din fața); 2 cepe; 2-3 foi de dafin; boabe de piper negru…
Cum faci acasa cea mai buna piftie. Rețeta perfecta pentru Craciun
16:15, 11.12.2020 - Piftia este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatorile de iarna. Acest preparat delicios și tradițional se face din urechi, cap si picioare de porc. Ingrediente piftie 1 ½ kg picioare sau cap de porc sorici de porc; 1 ceapa; 2 morcovi; 1 patrunjel; 1 pastarnac; 1 telina; 2 foi de dafin; 3-4 boabe…
Cel mai delicios aperitiv. Cum faci chiftelute din peste si ce pui in compozitie
08:26, 13.11.2020 - Un aperitiv delicios poate fi gatit de orice gospodina acasa, dupa reteta regreatatului gastronom Radu Anton Roman. Chifteaua din peste se prepara rapid. Reteta felului de mancare gustos, simplu si sanatos o regasim in lucrarea celebrului gastronom Radu Anton Roman, „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti“…
Cum faci adevaratul storceag. Secretele celei mai gustoase ciorbe, ce fel de peste pui si in cat timp e gata, cu ce se drage
08:05, 07.11.2020 - Radu Anton Roman, reputatul gastronom, dezvaluie in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia) toti pasii necesari pregatirii celei mai bune ciorbe ucrainene. Intr-un singur loc din Romania se gateste cel mai bun stroceag: la Sf.Gheorghe, in Delta Dunarii. Gospodinele pot incerca…