Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai delicioasă tartă cu mere și struguri. Rețeta simplă și rapid de făcut

Publicat:

Daca doriți sa preparați o rețeta delicioasa de sezon, dar nu știți ce anume, aflați ca rețeta de tarta cu mere și struguri e un dulce delicios și simplu, pe care il poate face oricine. In plus, acest desert este ideal daca aveți invitați la masa, iar timpul de pregatit este unul scurt. Tarta cu […] The post Cea mai delicioasa tarta cu mere și struguri. Rețeta simpla și rapid de facut appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chec cu cacao, reteta ieftina si simpla. Te salveaza de fiecare data cand nu stii ce sa faci dulce rapid

20:35, 07.03.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase preparate, care se gatește repede și nu este deloc complicat. Este o prajitura ieftina, care te salveaza cand nu știi ce sa faci dulce. Iata cea mai ieftina rețeta, cu care nu vei da greș niciodata. Cea mai simpla rețeta de chec cu cacao Iți prezentam o rețeta…

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.

Rețeta de tarta delicioasa cu ciocolata și zmeura. Cu ce sa iți rasfeți partenerul de Ziua Indragostiților

00:05, 13.02.2024 - Urmeaza Ziua Indragostiților, iar cel mai bun mod de a-ți rasfața partenerul este cu un desert delicios, pe care al va adora. Tarta cu ciocolata și zmeura este o alegere perfecta pentru cei romantici. Se gatește ușor și nu necesita coacere.

Rețeta de supa thailandeza cu pui. Este simpla și delicioasa

10:35, 10.02.2024 - Iubitorii de mancare asiatica se gasesc oriunde, astfel ca rețeta de mai jos este ideala de consumat. Are o savoare speciala și se gatește foarte simplu, astfel ca tot ce ai de facut este sa respecți pașii de mai jos.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Desertul rapid cu care ii vei da pe spate pe cei dragi

09:40, 04.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere!

Prajitura cu nuca și vanilie. Rețeta simpla, delicioasa și rapida

14:15, 17.01.2024 - Orice gospodina iși dorește sa pregateasca tot ce e mai bun și delicios pentru ea și familia ei. Daca te gandești sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert, dar chiar nu mai știi ce sa faci, iar totodata nu vrei sa stai prea multa vreme in bucatarie? Noi avem soluția pentru tine! Iata o rețeta rapida…


Ce parere ai despre aceasta stire?