Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai bună mâncare de urzici. O rețetă tradițională delicioasă

Publicat:

Mulți sunt sceptici cu privire la mancarea de urzici, dar cu siguranța nu au urmat niciodata aceasta rețeta tradiționala. In zilele de post, o mancare buna de urzici este exact ce ai nevoie. Urzicile fac din acest preparat unul foarte sanatos, care iți va da energia necesara in perioada postului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Cum sa prepari urzicile fara sa te piște. Rețeta de post – urzici cu usturoi și mamaliga.

08:26, 13.04.2024 - Cand spui primavara, e imposibil sa nu te gandești la urzici cu usturoi și mamaliga. Inca din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abunda in 17 vitamine și minerale esențiale pentru sanatate.

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi

09:15, 30.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai mananci in aceste zile, incearca chiftele de post cu cartofi, un preparat sațios, ușor de facut și delicios The post REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.

Rețeta de supa thailandeza cu pui. Este simpla și delicioasa

10:35, 10.02.2024 - Iubitorii de mancare asiatica se gasesc oriunde, astfel ca rețeta de mai jos este ideala de consumat. Are o savoare speciala și se gatește foarte simplu, astfel ca tot ce ai de facut este sa respecți pașii de mai jos.

Rețeta de quesadilla. Cum sa pregatești acasa aceasta mancare delicioasa

09:50, 23.01.2024 - Sigur ai mancat și tu macar o data la restaurant quesadilla și ți-a placut foarte mult. Ei bine, noi iți vom prezenta cum sa pregatești acasa aceasta rețeta simpla. Este un preparat care va reuși sa-ți incante papilele gustative și cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?