Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce va face Cătălin Scărlătescu pentru fiica Ginei Pistol. Bucătarul a recunoscut tot

Publicat:

și au o relație de prietenie frumoasa, dezvoltata in cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde el e jurat, iar ea prezentator. „O sa avem un nepoțel”, a spus bucuros bucatarul cand a auzit ca amica sa iși va indeplini cel mai mare vis, acela de a deveni mama. Extaziat de vestea […] The post Ce va face pentru fiica . Bucatarul a recunoscut tot appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin jurați la MasterChef, la PRO TV! „Noi ne-am schimbat in acești ani, nu mai suntem”

11:55, 16.04.2024 - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin jurați la MasterChef. Au inspirat milioane de romani prin gastronomie, au daramat granițele bucatariei de acasa și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie intr-o adevarata opera de arta. Au aratat ca și cei pasionați pot deveni chefi…

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Ce spune Catalin Scarlatescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Asta i-a și facut sa ajunga acolo in locul nostru”

14:45, 28.03.2024 - Catalin Scarlatescu a vorbit despre noii jurați Chefi la cuțite. La 4 luni de la aflarea identitații celor 4 bucatari celebri, Scarlatescu a reacționat. Bucatarul ii cunoaște deja, iar cu unul dintre ei este prieten de ani buni, noteaza click.ro. Intrebat ce parere are despre noii jurați, Catalin Scarlatescu…

Cum arata fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mandrește cu familia lui

09:15, 19.03.2024 - Ieri a fost premiera Chefi la cuțite sezonul 13, iar cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia, au avut parte de surprize de proporții din partea concurenților.

Imagini emoționante cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Josephine a implinit 3 ani: „Nu sunteți pregatiți pentru ce urmeaza”

10:30, 14.03.2024 - Smiley și Gina Pistol traiesc de trei ani cea mai frumoasa perioada a vieții lor. Pe 9 martie, Josephine, fiica cuplului, a implinit 3 ani, iar parinții sai au postat imagini emoționante cu micuța, care pare sa fi moștenit talentul muzical de la tatal sau.Fiica lui Smiley, Josephine, a implinit varsta…

Scarlatescu, despre Antena 1: „Nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Trustul spune ca fostul jurat are de plata

17:30, 12.03.2024 - Dupa ce a foștii jurați de la Chefi la Cuțite au dat in judecata Antena 1, Catalin Scarlatescu a declarat ca postul de televiziune nu le-a platit salariile pentru sezonul 12. Antena 1 explica insa ca si-a indeplinit obligatiile fața de chef.

Detalii neștiute despre plecarea lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite. Primele declarații. „Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional”

11:25, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu a decis sa rupa tacerea dupa plecarea de la Chefi la cuțite, alaturi de Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu. Cei trei jurati au luat pe toata lumea prin surprindere cu decizia lor. In prezent, cei 3 chefi au fost chemați in judecata, iar Florin Dumitrescu a decis sa vorbeasca despre…

VIDEO Chef Florin Dumitrescu, prima reacție in scandalul cu Antena 1: „Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt”

18:11, 22.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu a avut o prima reacție in scandalul cu Antena 1, dupa ce el și colegii sai Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au decis sa nu mai participe la filmarile unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Dumitrescu vorbește despre notificari pe care le-ar primi de la avocații trustului…


Ce parere ai despre aceasta stire?