Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce urare i-a făcut George Burcea fostei sale soții, Andreea Bălan, de ziua ei de nume! Actorul nu a uitat de mama fetițelor sale!

Publicat:

Chiar daca s-au desparțit, și au in continuare ceva ce ii va lega pentru totdeauna, cele doua fetițe! Deși acum nu mai sunt impreuna și deja traiesc povești de iubire diferite, actorul nu a uitat de ziua de nume a mamei fetițelor lui. Ce urare i-a facut fostei sale soții! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat și-a inscenat moartea ca sa scape de pensia alimentara. Cați bani ii datoreaza fostei soții

16:30, 09.04.2024 - Un barbat din SUA a recunoscut ca și-a inscenat moartea și a falsificat mai multe acte ca sa scape de ințreținerea propriului copil, dupa ce a divorțat de soția sa. Iata cați bani trebuie sa ii plateasca fostei partenere!

Știrile Antena Stars. Singura declarație a lui Petre Roman, dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Cum a primit vestea: ”Imi pare foarte rau” / VIDEO

14:11, 23.02.2024 - Petre Roman a reacționat, in exclusivitate, dupa moartea Mioarei Roman! Vestea tragica a adus multa suferința in sufletul tuturor celor care au cunoscut-o, inclusiv al fostului ei soț! La cateva ore dupa ce a aflat ca Mioara Roman s-a stins din viața, Petre Roman a facut singura declarație despre tragedie!

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Ce relație are acum Andreea Balan cu tatal copiilor ei. „Abia am primit certificatul de divorț”. Cum se ințelege cu George Burcea

17:50, 16.02.2024 - Ella și Clara se bucura ca „mami și tati se ințeleg in sfarșit”. Andreea Balan a anunțat ca dupa perioade agitate și conflicte, in sfarșit se ințelege bine cu George Burcea. Ea și fostul soț colaboreaza acum pentru a putea fi parinți buni pentru fetițele lor minunate.

Știrile Antena Stars. Cum a comentat Gabi Badalau confesiunile pe care i le-a facut Claudiei Patrașcanu, in care spunea ca a luat o „punga de medicamente”. Afaceristul a depus plangere penala impotriva fostei soții / VIDEO

16:55, 13.02.2024 - Gabi Badalau a reacționat dur, dupa ce, in urma cu cateva zile, fosta soție a facut publice o parte din conversația lor. Despre acele mesaje, afaceristul spune ca mai vechi, de cand erau un cuplu și ca a ales sa faca publice abia acum, doar pentru a-i face rau.

Acces Direct. Nelu, la capatul puterilor, din cauza fostei soții? S-au desparțit de ani buni, dar nu au ajuns sa imparta și averea / VIDEO

18:40, 12.02.2024 - Nelu și fosta lui soție s-au desparțit in urma cu 20 de ani, dar nici in prezent nu au ajuns sa iși imparta bunurile. Barbatul susține ca a fost parasit de partenera lui și ca l-ar fi ajutat inclusiv pe fostul cumnat de la care trebuia sa primeasca bani.

Soția lui Emil Boc a izbucnit de durere, dupa moartea fostei soții a lui Alin Tișe: Ai stralucit, ai luptat

14:35, 07.02.2024 - Soția lui Emil Boc, Oana Boc, vine cu un mesaj plin de suferința dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. Fosta soție a lui Alin Tișe a murit de malarie, dupa ce a calatorit in strainatate și a refuzat sa se vaccineze.Oana Boc spune ca fosta fina a fost o luptatoare „Dumnezeu sa odihneasca…

Cat de mare a crescut fiica lui Connect-R și a fostei lui soții, Misha. Maya are noua ani / FOTO

15:10, 24.01.2024 - Connect-R și fosta lui soție, Misha, au impreuna o fiica in varsta de noua ani. Maya le calca pe urme celor doi, asta pentru ca, in urma cu cateva luni, și-a facut debutul pe marile ecrane. Artistul se mandrește cu fiica lui și nu ezita sa posteze imagini alaturi de Maya.


Ce parere ai despre aceasta stire?