Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să faci dacă ești depistat pozitiv cu Covid-19 sau dacă ai suspiciuni

Publicat:

Societatea Naționala de a elaborat un ghid informativ pentru romanii care vor sa știe ce trebuie sa faca dupa ce sunt confirmați pozitiv cu Covid-19. trebuie sa faci daca ești depistat pozitiv cu Covid-19 sau daca ai suspiciuni apare prima data in Someșeanul.ro .

Citeste articolul mai departe pe someseanul.ro…  

Sursa articol: someseanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dopaj in atletism - Un campion european a fost depistat pozitiv: „Sunt uimit, nu am calcat niciodata stramb”

17:05, 09.04.2024 - Dimitri Bascou, care in 2016 a devenit campion european in proba de 110 m garduri și a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv cu steroizi, ​informeaza France Info și Le Parisien.

Fotbalist roman, depistat pozitiv la substanțe psihoactive. Jucatorul a fost testat de oamenii legii pe autostrada. Incidentul, confirmat de clubul la care activeaza

17:00, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, cu puțin timp in urma, un fotbalist roman a fost depistat pozitiv la substanțe psihoactive. Sportivul a fost testat de oamenii legii pe autostrada. Ulterior, clubul la care acesta activeaza a confirmat informația. 

Fotbalist din Liga I, depistat pozitiv la substanțe psihoactive, pe autostrada - Clubul a confirmat incidentul

16:35, 05.04.2024 - Echipa de fotbal FC Hermannstadt a anuntat, vineri, pe pagina oficiala de Facebook, ca un jucator din lotul pregatit de Marius Maldarasanu a fost testat pozitiv la benzodiazepina, de catre politistii rutieri in timp ce se afla la volan, noteaza Agerpres.

Barbat din Gherla, pozitiv la substanțe interzise la volan, l-au oprit polițiștii intre Beclean și Figa

15:30, 02.04.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat pe 31 martie, in flagrant delict, un barbat de 31 de ani din Gherla, banuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența bauturilor alcoolice sau altor substanțe. Barbatul a fost depistat, in timp ce conducea un autoturism…

Cosmin Matei, testat pozitiv! Fotbalistul de la Sepsi a fost depistat cu un stimulent extras din mușcata: „Ofera un plus de viteza, energie și...”

17:40, 18.03.2024 - Șoc in lumea fotbalului romanesc! Cosmin Matei, mijlocaș al echipei Sepsi, a fost testat pozitiv pentru un stimulent extras din mușcata. Descoperirea a venit dupa ce acesta a fost supus unui test antidoping la scurt timp dupa un meci crucial al echipei sale.

Depistat pozitiv dupa Sepsi - Universitatea Craiova » Clubul confirma: „Am ramas fara cuvinte!”

16:10, 18.03.2024 - Cosmin Matei (32 de ani) ar fi fost depistat pozitiv la o proba de urina, imediat dupa eșecul suferit de Sepsi cu Universitatea Craiova, pe 4 februarie 2024. Ar fi vorba despre substanța 5-metilhexan-2-amina. Clubul Sepsi Sf. Gheorghe a confirmat ca a primit o inștiințare din partea Agenției Naționale…

Tanar sofer din Arges, depistat pozitiv la testul antidrog

13:30, 10.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din Mioveni au oprit in trafic un tanar in varsta de 20 de ani, din Mioveni, suspectand ca acesta ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Șofer depistat pozitiv la substanțe psihoactive, in comuna Carligele

15:55, 20.02.2024 - Comunicat de presa, IPJ Vrancea: La data de 20 februarie 2024, ora 00.24, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Cotești au depistat un barbat, de 35 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Carligele. In urma testarii cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la…


Ce parere ai despre aceasta stire?