Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce tipuri de trainiguri aleg companiile pentru instruirea angajaților

Publicat:

Companiile din Romania sunt tot mai conștiente de nevoia de a investi in instruirea angajaților pentru a obține astfel cei mai buni specialiști, cu un grad ridicat de profesionalism, , unul dintre cei mai accesați consultanți de leadership, personal branding și public speaking de pe piața locala. Aceasta tendința este confirmata și de ultimul raport Eurostat* care arata ca in randul adulților din UE cu varste cuprinse intre 25 și 64 de ani, 45,2% au luat parte la educație sau formare formala sau nonformala in 2016. Aceasta a insemnat o creștere de 4,9 puncte procentuale…

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritatea de Supraveghere Financiara: Societatile de asigurare autorizate de ASF au subscris in anul 2023 prime brute subscrise de aproximativ 18,2 miliarde de lei, in crestere cu 10%

14:55, 02.04.2024 - ”Societatile de asigurare, autorizate si reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) au subscris in anul 2023 prime brute subscrise (PBS) in valoare de aproximativ 18,2 miliarde de lei, in crestere cu 10% fata de anul precedent. Piata asigurarilor din Romania ramane orientata spre activitatea…

Doar 24% dintre companii anticipeaza creșteri salariale de peste 10%

13:40, 29.03.2024 - Companiile doresc sa creasca in acest an salariile pentru angajați, pe fondul unei piețe competitive a locurilor de munca, insa creșterea nu va fi uniforma in toate tipurile de locuri de munca și industrii. Astfel ca, in timp ce 78% dintre organizații au inclus creșteri salariale in strategiile lor…

Topul celor mai bine vandute 15 telefoane mobile din toate timpurile

12:41, 28.03.2024 - Primele trepte ale clasamentului celor mai de succes telefoane mobile din istorie sunt ocupate de doua telefoane Nokia mai vechi, iar pe locul trei se afla un model Apple, relateaza  Corriere della Sera . Companiile finlandeza și cea californiana monopolizeaza top 10. Inainte de apariția smartphone-urilor,…

Au aparut primele cireșe in piața, iar prețul se apropie de cel al aurului. Cumparatorii privesc, inghit in sec și pleaca

12:30, 20.03.2024 - De la an la an, cireșele devin tot mai valoroase. Prețul lor crește considerabil cu fiecare primavara care ce vine.Anul acesta, primele cireșe au aparut și pe tarabele din Constanța. Au fost aduse de la 13.000 km departare, iar costul acestora este nici mai mult nici mai puțin de 250 de lei per kilogram,…

Bugetarii considera ca merita sa fie platiți mai bine și iși doresc 1.500 de euro pe luna, conform unui sondaj. Majoritatea nu au participat niciodata la un curs de formare

10:55, 13.03.2024 -  ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Se pregatește prelungirea schemei de plafonare a prețului pentru energie pana in 2026. Anunțul facut de Sebastian Burduja

13:55, 11.03.2024 -  "In trimestrul III al anului trecut, luand in calcul preturile plafonate, deci cele platite efectiv de romani, Romania a avut al patrule cel mai ieftin gaz si a cincea cea mai ieftina energie electrica din Uniunea Europeana. Sunt datele Eurostat pe trimestrul III din 2023. Sunt curios daca aceste stiri…

Cerem demiterea președintelui Consiliului Concurenței

11:10, 14.02.2024 - Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (C.O.T.A.R.) solicita Guvernului și Parlamentului sa schimbe de urgența președintele Consiliului Concurenței. Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, poate demara procedura de revocare din funcție a lui Bogdan Chiritoiu de la șefia Consiliului…

Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente

16:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?