Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sumă frumoasă încasează Cleopatra Stratan la un concert! Artista câștigă cât tatăl și soțul la un loc: "Este foarte iubită"

Publicat:

traiește acum una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții! Artista nu numai ca se bucura de o frumoasa poveste de iubire, alaturi de barbatul langa care se vede o viața intreaga, ci și de un adevarat succes pe plan profesional. Ei bine, ne-a copleșit inimile inca de cand avea cațiva anișori, insa și acum continua sa faca același lucru. Cu siguranța toți fanii s-au intrebat ce suma caștiga, dar și care este tariful pentru un concert.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Ce pensie incaseaza lunar Elena Merișoreanu. Ce parere are artista despre banii pe care ii caștiga: "Ne place sa traim bine..." / VIDEO

18:35, 16.04.2024 - Elena Merișoreanu a fost intotdeauna transparenta cu veniturile sale. Cantareața a recunoscut ce pensie incaseaza de la stat și a spus ce face cu aceasta. Pentru unii, suma este destul de maricica, insa alții ar spune ca nu e deloc așa. Ce declarații a facut artista.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, patru ani de relație! Mesajul emoționant postat de fosta concurenta de la America Express: „Tu ești fericirea mea” / FOTO

14:00, 14.02.2024 - Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au ajuns la un moment deosebit in viața lor de cuplu și anume patru ani de la inceputul relației lor. Intr-un gest emoționant și plin de dragoste, artista a impartașit un mesaj special pe rețelele de socializare.

Cat caștiga o familie in care soțul și soția sunt șoferi de TIR. Au strans o avere și nu știu cum sa investeasca banii

16:30, 12.02.2024 - O familie de romani in care atat soțul, cat și soția sunt șoferi pe camion in strainatate, cu un venit anual de 80.000 de euro, a anunțat pe un grup dedicat antreprenorilor ca vrea sa se intoarca in Romania și sa deschida o afacere, dar nu știe in ce sa investeasca banii.


Ce parere ai despre aceasta stire?