Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce studii are Adelina Pestrițu, de fapt. Nu mulți știu aceste detalii despre vedetă

Publicat:

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc. Vedeta și-a construit o adevarata cariera in mediul online, dar puțini știu ce facultate a urmat cunoscuta bruneta. Detalii despre Adelina Pestrițu. Ce studii are bruneta Adelina Pestrițu a devenit cunoscuta dupa ce a trait o poveste de dragoste cu . Inca […] The post Ce studii are Adelina Pestrițu, de fapt. Nu mulți știu aceste detalii despre vedeta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Claudia Patrașcanu, detalii despre idila pe care a avut-o cu Liviu Varciu: „Tatal meu iși dorea sa fim impreuna pe viața”

16:15, 25.03.2024 - Claudia Patrașcanu a recunoscut idila pe care a avut-o cu Liviu Varciu atunci cand ea avea doar 19 ani. Invitata la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, artista a oferit detalii despre relația cu actorul.Claudia Patrașcanu a cunoscut succesul cu trupa Exotic, iar dupa destramarea primului trio…

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Detalii neștiute din viața lui Lili Sandu. „El iși exprima iubirea prin autoritate. In America am fost pentru prima data la psiholog”

10:35, 11.03.2024 - Lili Sandu, in varsta de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioada mai puțin placuta din viața ei. Vedeta, care traiește de mai mulți ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Silviu Țolu și care i-a daruit un baietel, a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatal…

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!


Ce parere ai despre aceasta stire?