Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune Poliția despre scandalul dintre What’s Up și iubita lui. Cum a reacționat artistul la secție

Publicat:

Scandalul dintre What’s Up și iubita lui, , a ajuns sa prinda contur si detalii ies la iveala despre ce s-a intamplat de fapt luni seara, 9 decembrie. Astfel ca, deși iubita artistului nu a vrut sa confirme ca a sunat la poliție, iata ca Alice e cea care a alertat oamenii legii, potrivit […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Justiției sare in apararea lui Horodniceanu dupa scandalul cu Poliția: E un om echilibrat

15:45, 06.04.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a afirmat, in legatura cu incidentul din trafic dintre Daniel Horodniceanu, fost vicepresednte CSM, si politistii care il oprisera, ca acesta este un om echilibrat si este convinsa ca a tras concluziile potrivite dupa aceasta intamplare. In ceea ce priveste propria…

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

Actuala iubita a lui Killa Fonic, asaltata cu mesaje despre Irina Rimes. Cum a reacționat, cand i s-a spus ca artista era mai potrivita pentru el: ”Ar ajuta-o mai mult daca...” / VIDEO

16:20, 18.02.2024 - Iubita lui Killa Fonic a reacționat, dupa ce fanii au asaltat-o cu mesaje despre Irina Rimes. Aceștia i-au spus ca artista era mai potrivita pentru el decat este ea, motiv pentru care iubita cantarețului a fost nevoita sa le dea o replica pe masura. Iata ce a raspuns!

Scandalul amenzilor „ULEZ“ se adancește. Poliția italiana a accesat ilegal datele a mii de șoferi din Uniunea Europeana

17:25, 08.02.2024 - Numele și adresele a mii de șoferi din UE au fost accesate in mod ilegal de catre poliția italiana și comunicate companiei care colecteaza penalitațile Ulez (emisii foarte scazute) in numele Transport for London (TfL), considera anchetatorii.

Acces Direct. Iubita lui Marius a reacționat dur, dupa ce s-a spus ca a fost implicata in moartea iubitului ei: ”I-a dat o țeava...” / VIDEO

18:35, 26.01.2024 - Marius a murit in condiții suspecte, iar acum familia lui vrea sa afle adevarul despre ce s-a intimplat, Iubita lui, acuzata ca ar fi fost implicata in acest caz, a rabufnit și a reacționat dur. Tanara a luat parte la scene de coșmar și a spus ce a vazut!


Ce parere ai despre aceasta stire?