Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se va întâmpla cu prețurile la benzină și motorină - Guvernul are un proiect

Publicat:

CHIȘINAU, 18 iulie — Sputnik. Problema scumpirii benzinei și motorinei în Moldova este foarte acuta: pe parcursul ultimei luni prețurile se mențin la un nivel destul de înalt și ar putea sa mai creasca.

Practic, la fiecare doua saptamâni, Agenția Naționala pentru Reglementarea în Energetica (ANRE) adopta decizia de majorare a prețurilor, în pofida protestelor societații civile, precum și a poziției Guvernului și deputaților. © AFP 2018 / RONALDO SCHEMIDTProiect bomba: Guvernul vrea sa opreasca majorarea prețului la carburanți

Cu aceeași…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

Motorina, mai ieftina cu 13 bani, in weekend: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru benzina

12:10, 19.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu un ban mai mult, iar pentru cel la motorina - cu treisprezece bani mai puțin.

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.

Benzina in Moldova se scumpește, iar motorina se ieftinește

12:05, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 1 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 2 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (+4 bani), iar al motorinei fara…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Au fost anunțate noile prețuri la benzina și motorina in Moldova

12:00, 05.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 5 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 6 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,24 lei/litru (+3 bani), iar al motorinei…


Ce parere ai despre aceasta stire?