Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se știe despre sezonul 4 al serialului “The Crown”

Publicat:

Ce se știe despre sezonul 4 al serialului” Inca de la apariția sezonului 3 din , fanii și-au dorit sa afle lucruri despre sezonul 4. Mai ales ca va fi momentul mult așteptat al apariției in peisaj a Prințesei Diana. Se pare ca filmarile pentru acest nou sezon au inceput din august 2019. Cu siguranța insa, acestea au fost intrerupte in 2020 pe fondul pandemiei. Așa cum s-a intamplat și cu numeroase alte producții. Daca aveți curiozitați cu privire la distribuție, trebuie știut ca va fi aproximativ aceeași din sezonul 3. Nume precum (),

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Lansare Humanitas: Mimi Branescu, scenaristul serialului „Las Fierbinți“, despre cel mai recent volum

20:20, 06.04.2024 - Marți, 9 aprilie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), are loc o intalnire cu Mimi Branescu, Marina Constantinescu și Radu Paraschivescu despre volumul Șase piese, un autor, aparut recent la Editura Humanitas.

Dezbatere Humanitas: Rolul și rostul monumentelor de for public

09:05, 02.04.2024 - Editura Humanitas ii invita pe toți cei interesați, 4 aprilie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la dezbaterea „Rolul și rostul monumentelor de for public".

Cine este nepotul Prințesei Diana. Ce va moșteni!

11:11, 14.03.2024 - Cine este nepotul Prințesei Diana. Ce va moșteni! Louis Spencer implinește chiar azi, 14 martie, varsta de 30 de ani. Vicecontele Alhorp este nepotul Prințesei Diana – fiul cel mare al contelui Spencer. Louis este fratele gemenelor Lady Amelia și Lady Eliza , dar și a modelului Lady Kitty Spencer. Tanarul…

Disney+ a anunțat data premierei serialului „Becoming Karl Lagerfeld“

18:25, 12.03.2024 - Disney+ a anunțat, in cadrul Festivalul Canneseries, ca serialul original din șase episoade "Becoming Karl Lagerfeld" (cunoscut inainte sub numele de "Kaiser Karl"), produs de Gaumont și Jour Premier, va avea premiera pe 7 iunie 2024, exclusiv pe Disney+ la nivel internațional și pe Hulu in SUA.

A XIV-a ediție a ”Marșului pentru Viața” va avea loc pe 30 martie

09:31, 28.02.2024 - ⬤ Daca vreți sa participați, iata pe ce traseu se va desfașura și ce aveți de facut In contextul Lunii pentru viața, cel mai mare eveniment pro-viața din Romania se va desfașura și anul acesta. Voluntarii asociațiilor Studenți pentru viața și Romania pentru viața au inceput deja pregatirile pentru organizare…

Un adolescent din Suedia, cautat pentru omor, prins in Romania

11:46, 08.02.2024 - Un adolescent de 16 de ani din Suedia, cautat pentru omor si vatamare corporala grava, a fost prins in Romania. Anchetatorii au precizat ca el ar face parte dintr-o grupare care ar comite omoruri si atacuri cu bomba.El este cercetat si pentru implicarea in angajarea unor criminali care ar lucra pentru…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Netflix lanseaza trailerul pentru serialul AVATAR: THE LAST AIRBENDER, adaptarea live-action a serialului de animație

20:30, 24.01.2024 - Urmarește aventurile lui Aang, tanarul avatar, in incercarea de a stapani Apa, Pamantul, Focul, Aerul, pentru a reinstaura echilibrul intr-o lume amenințata de infricoșatoarea Națiune a Focului.


Ce parere ai despre aceasta stire?