Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă cu testele rapide covid-19. Anunț extrem de important pentru toți românii

Publicat:

Ce se intampla cu testele rapide covid-19? Agenția Naționala a Medicamentului și a din Romania a decis ca aceste teste rapide de detecție a antigenelor Sars-Cov-2 pot sa fie comercializate in farmacii. Ce se intampla cu testele rapide covid-19 Astfel, aceasta agenție a eliminat reglementarea din noiembrie 2020 care nu permitea vanzarea acestor […] The post Ce se intampla cu testele rapide covid-19. Anunț extrem de important pentru toți romanii appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii vor putea calatori in America fara viza. Ambasadorul Romaniei in SUA: „Sunt foarte optimist ca acest lucru se poate intampla anul viitor”.

10:55, 25.04.2024 - Romanii vor putea calatori fara viza in Statele Unite ale Americii de anul viitor. Romania face eforturi susținute pentru a intra in programul Visa Waiver, potrivit ambasadorului Romaniei in SUA, Andrei Muraru.

Ce se intampla cu romanii care au venituri din chirii. Nu vor mai putea face acest lucru incepand de acum

03:01, 07.04.2024 - Anunț important pentru romanii care au venituri din chirii . Au fost introduse anumite modificari privind regulile de impozitare. Ce trebuie sa știe persoanele care au dat in chirie o casa sau un apartament ? Noi reguli pentru romanii care au venituri din chirii Conform modificarilor Ordonanței de Urgența…

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Dacian Cioloș a facut plangere penala la Parchetul General impotriva lui Marcel Ciolacu in cazul Roșia Montana

11:36, 11.03.2024 - Europarlamentarul REPER Dacian Cioloș a depus luni, 11 martie, un denunț la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție impotriva premierului Marcel Ciolacu, dupa ce Romania a caștigat procesul Roșia Montana.Ciolos susține ca a depus denuntul contra lui Ciolacu „pentru raul pe care l-a…

Anunț pentru romanii care nu și-au luat zilele legale minime de concediu. Ce se intampla cu liberele

11:35, 09.03.2024 - Mulți angajați din Romania se confrunta cu dilema neutilizarii zilelor de concediu de odihna din anul precedent. Odata cu apropierea termenului limita pentru recuperarea acestor zile, lucratorii se intreaba ce opțiuni au la dispoziție conform legislației muncii.

UE introduce o lista de medicamente „critice” care sa nu lipseasca din niciun stat membru

00:16, 27.02.2024 - Uniunea Europeana introduce o lista de medicamente „critice”, alcatuita din medicamentele considerate ca fiind cele mai importante pentru sistemele de sanatate, și care ar trebui sa fie intotdeauna disponibile in statele membre, a anunțat Ferreira Joao Francisco, expert in discontinuitați in cadrul…

Anunț important al ANM! Prognoza meteo a fost actualizata. Vor fi mai multe anotimpuri in Romania

12:25, 24.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Prognoza meteo pentru perioada urmatoare a fost actualizata. Vor fi mai multe anotimpuri in Romania. Iata cum va fi vremea!


Ce parere ai despre aceasta stire?