Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă cu prețurile hainelor în 2021. Vești proaste pentru milioane de români

Publicat:

Mulți romani o sa fie nevoiți sa renunțe la micile placeri din viața. Prețul hainelor o sa sufere schimbari in 2021, așa ca cei pasionați de cumparaturi o sa inceapa sa faca economii de acum incolo pentru a putea sa iși permita tot ce iși doresc. Anunț trist. Ce schimbari o sa se produca in […] The post Ce se intampla cu prețurile hainelor in 2021. Vești proaste pentru milioane de romani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru romani! O noua majorare de tarife la CFR Calatori

18:25, 27.03.2024 - Vești importante pentru romani! S-a anunțat o noua majorare de tarife la CFR Calatori. Precizarile facute de directorul general Traian Preoteasa cu privire la aceste detalii. De cand intra in vigoare.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Prețurile la carburanți sunt in continua creștere! Care sunt prețurile la pompa in zona Turzii?

16:20, 23.01.2024 - Vești din ce in ce mai proaste pentru șoferii romani, deoarece prețurile carburanților continua sa creasca din ce in ce mai mult, mai ales prețul la motorina. Mai exact, prețul unui litru de motorina a crescut cu circa patru bani, ceea ce inseamna ca la pompa vom gasi prețuri intre 7,18 și 7,27 de lei,…

Vești proaste pentru șoferii din Romania. Prețul carburantului s-a majorat pe finalul lunii ianuarie. Cat costa astazi, 23 ianuarie 2024, benzina și motorina

10:01, 23.01.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești mai puțin bune pe finalul lunii ianuarie 2024! Benzina și motorina s-au scumpit din nou. Iata care este prețul carburantului, astazi, la stațiile de alimentare cu combustibil din țara!

Ce se intampla cu vremea in luna februarie 2024. Temperaturile o iau razna. Vești proaste de la meteorologi

14:00, 10.01.2024 - Miercuri, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a oferit informații noi privind condițiile meteorologice din Romania pentru urmatoarele saptamani. Potrivit prognozei ANM, frigul intens se va menține pana la sfarșitul lunii ianuarie, existand șanse mari ca și in luna…

Vești proaste pentru romani! Cresc prețurile facturilor la energie electrica

08:25, 04.01.2024 - Vești proaste pentru romani la acest inceput de an! Daca recent s-a anunțat ca alocațiile și pensiile se maresc, iata ca și prețurile facturilor la energie electrica cresc. Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunar pentru platirea acestora.

Milioane de romani sunt direct vizați! Ce se intampla cu acest tip de pensie

23:35, 29.12.2023 - Vești extrem de esențiale pentru milioane de romani! Se vor produce schimbari majore in urmatoarea perioada de timp. Sunt vizați toți cei care incaseaza sau vor beneficia de acest tip de pensie. Mare atenție! Masurile ii vizeaza direct pe pensionarii care se incadreaza in anumite categorii. Citește…


Ce parere ai despre aceasta stire?