Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă cu concediul de carantină. Vești proaste pentru românii care se întorc din țări cu risc epidemiologic

Publicat:

In august anul trecut, in plina pandemie, Guvernul anunța o ordonața prin care era acordat concediul de carantina. Prin acest gen de concediu, inventat pe loc,  romanii aveau parte de o indemnizație, crescuta in septembie 2020 de la  75% la 100%. Astazi noi reglementari vin sa schimbe condițiile și plata pentru acest gen de concediu. Pandemia […] The post Ce se intampla cu concediul de carantina. Vești proaste pentru romanii care se intorc din țari cu risc epidemiologic appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Vești proaste pentru romani! Ar putea exploda prețurile la alimente. Oamenii vor plati mai mult de la 1 februarie

15:20, 28.01.2024 - Romanii se confrunta cu perspective ingrijoratoare in ceea ce privește cheltuielile lor zilnice. Odata cu apropierea datei de 1 februarie, exista temeri ca prețurile la alimente ar putea exploda, in urma expirarii masurilor de plafonare a adaosului comercial.

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!

Vești proaste pentru romani. Facturile la gaze se vor dubla. De cand vom plati mai mult

15:56, 25.01.2024 - Romanii au parte de vești extrem de proaste! Facturile la gaze se vor dubla, dupa expirarea termenului de plafonare. Incepand cu luna aprilie a anului viitor oamenii vor plati mai mult la gaze. iata ce ne așteapta!


Ce parere ai despre aceasta stire?