Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sacrificii a făcut Mirela Vaida pentru emisiunea Te cunosc de undeva! O va interpreta pe Shakira în prima ediție

Publicat:

Doar cateva ore ne mai despart de premiera noului sezon Te cunosc de undeva!, de la Antena 1. Printre concurenți, nimeni alta decat ! Ce sacrificii a facut prezentatoarea de la  pentru noul sezon al transformarilor? O va interpreta pe Shakira in prima ediție!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Zarug și Eliza Natanticu au caștigat a patra ediție. Cine le-a oferit bonusul de 100 de puncte

23:20, 09.03.2024 - Zarug și Eliza au impresionat cu momentul lor spectaculos din a patra gala Te cunosc de undeva! sezoul 20 din 9 martie 2024. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun, iar unul dintre jurați le-a acordat mult ravnitul bonus de 100 de puncte.

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Cu ce provocari se confrunta Barbara Isasi și Bella Santiago la Te cunosc de undeva. Concurentele au planuri mari in noul sezon al competiției: ”A fost greu” / VIDEO

19:46, 21.02.2024 - Barbara Isasi și Bella Santiago fac echipa in noul sezon la Te cunosc de undeva. Cele doua concurente iși doresc sa iși depașeasca condiția și sa arate de ce sunt in stare in show-ul transformarilor. Cu toate ca au caștigat, in trecut, vor sa o faca impreuna, de aceasta data.

Te cunosc de undeva. Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Ce spun despre primele personaje din noul sezon al emisiunii / VIDEO

14:01, 20.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Cei doi concurenți au vorbit despre primele personaje din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Iata ce declarații au facut cei doi artiști despre emisiune!

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariție de senzație. Cele doua vedete au stralucit in ținutele purtate in prima ediție a emisiunii / VIDEO

20:51, 17.02.2024 - In prima ediție a sezonului 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și Andreea Balan au reușit sa atraga toate privirile cu ținutele lor. Cele doua au stralucit și la propriu, și la figurat, in rochiile argintii.

Alexia și Dima, moment amuzant la Te cunosc de undeva! Dima: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla si mie!”

11:50, 09.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti ce au spus „DA” transformarilor in cadrul celebrului show se numara echipa formata din Alexia…


Ce parere ai despre aceasta stire?