Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce relație are Andi Moisescu cu copiii lui și ai Oliviei Steer. „Știu ce li se pare nedrept când apar situații tensionate”

Publicat:

este foarte discret cand vine vorba despre familia sa. Rar vorbește despre soție, despre , și mai rar despre cei doi copii pe care ii are. Prezentatorul de la Pro TV a facut dezvaluiri acum despre viața sa dincolo de micul ecran, despre baieții lui. apare saptamanal la Pro TV, este jurat la "Romanii au talent", dar are și propria emisiune difuzata in fiecare duminica, e vorba despre "Apropo TV". Aceasta nu face insa turul emisiunilor, nu vorbește despre familia sa sau despre copii. și au impreuna doi baieți, unul de 12 ani și altul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inspectoratul pentru Situații de Urgența recomanda romanilor sa adopte masuri de protecție din cauza vantului puternic. Zeci de intervenții in Cluj și alte județe din țara in urma rafalelor ce depașesc 80 km/h.

15:15, 02.04.2024 - Romanii sunt indemnați sa evite deplasarile ce nu sunt necesare și sa se adaposteasca in locuri sigure, in contextul avertizarilor Cod Portocaliu de intensificari ale vantului. In județul Cluj, dar și in alte zone din țara, au fost zeci de intervenții pentru a indeparta efectele produse de vantul puternic.

Cuplul din Italia care a incins ringul de dans la Romanii au talent sezonul 14. Mihai Bobonete a fost fascinat. „Daca nu se intampla asta, totul se termina”

22:20, 15.03.2024 - Silvia și Andreea vin din localitatea Grignasco, Italia și au facut spectacol in aceasta seara la Romanii au talent, sezonul 14, cu un moment plin de pasiune, care a ridicat juriul in picioare.De la primii pași pe care ii fac pe scena, iți dai seama ca ai in fața ta doi profesioniști. Silvia și Andrea…

Copiii ansamblului folcloric „Mugurași de la Chindie” din Targoviște au facut senzație pe scena „Romanii au Talent”! „Mugurașii au inflorit pe cea mai mare scena de talente din țara”

18:55, 23.02.2024 - Copiii care fac parte din ansamblul folcloric „Mugurași de la Chindie” din Targoviște au facut spectacol pe scena „Romanii au Talent”. „Mugurașii”, sub coordonarea coregrafului Costin Florin Ganga, au inflorit pe cea mai mare scena de talente din țara. Prin tot ce au aratat pe scena talentații copii…

Fiica Deei Maxer a fost confirmata cu gripa! Vedeta a anulat vacanța la schi cu copiii: ”Simptomele au revenit” / FOTO

11:55, 09.02.2024 - Deea Maxer trece prin momente dificile! Fiica ei, Maysa, are probleme de sanatate. Din acest motiv a fost nevoita sa anuleze vacanța la schi in care trebuia sa mearga cu copiii. Deea Maxer o trateaza acasa pe Maysa, dupa ce simptomele au revenit!

Vladimir Putin vorbește despre Romania, in interviul cu Tucker Carlson/ VIDEO

09:55, 09.02.2024 - In celebrul interviu cu jurnalistul american Tucker Carlson, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a abordat și problema minoritaților din Europa. El a dat drept exemplu romanii de etnie maghiara, care traiesc in Transilvania.Citește și: Interviu cu Tucker Carlson | Vladimir Putin, afirmații care…

EXCLUSIV. Claudia Patrașcanu a rabufnit, dupa ultimele declarații ale lui Gabi Badalau! Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot sa tac”

09:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu a rabufnit dupa ultimele declarații pe care Gabi Badalau le-a facut pentru Xtra Night Show. Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune ca nu mai poate sa taca și sa se abțina. Vedeta susține ca barbatul și familia acestuia ii fac foarte…

Oana Roman și-a speriat teribil mama! Vedeta vorbește despre momentele de panica: "A crezut ca m-a pierdut" / VIDEO

23:25, 22.01.2024 - Oana Roman și-a speriat teribil mama. Vedeta vorbește despre momentele de panica prin care a trecut Mioara Roman atunci cand a primit vești eronate despre fiica ei. Ce a facut vedeta și cum a reușit sa iasa din situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?