Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pun la cale americanii la frontierile Belarusului

Publicat:

MOSCOVA, 15 sep – Sputnik, Nikolai Protopopov. Trupe terestre, bombardiere, avioane de lupta și grupurile navale de asalt – Pentagonul și NATO s-au activizat din nou la frontierele Statului Unional.

Recent, in Lituania a aterizat batalionul de tancuri al SUA, care va participa la exercițiile militare „Atlantic Resolve”. Forțele Aerospațiale fixeaza tot mai des zborurile aviației strategice ale navelor aeriene de recunoaștere. Cu ce este legat acest fapt, aflați in materialul RIA Novosti.

“Amicii” baltici

Cateva zeci de tancuri Abrams, mașinile militare ale infanteriei Bradley,…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca, despre șefia NATO: „Romania poate aspira azi sa conduca cea mai puternica alianța militara defensiva din istorie”

19:15, 02.04.2024 - „Romania poate aspira azi sa conduca cea mai puternica alianța militara defensiva din istorie. Anunțul candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de Secretar General al NATO trebuie privit ca un demers al Romaniei, pe care toți trebuie sa-l susținem, ca expresie a rolului crucial pe care…

„28 de cadavre au fost gasite intr-o toaleta”. Imagini din interiorul salii de concerte din Moscova, distrusa in urma atacului terorist

16:06, 23.03.2024 - Autoritațile ruse au dat publicitații imagini din sala de concerte Crocus, distrusa in urma atacului terorist soldat cu peste 140 de morți. Apar noi detalii și despre victimele atacului, potrivit Reuters.Atacul terorist care a avut loc la concertul trupei Piknik, la sala de concerte Crocus, a avut loc…

Bill Clinton iși apara decizia extinderii NATO. Mesaj misterios privind finalul razboiului din Ucraina: „Putin nu va trai veșnic”

13:15, 13.03.2024 - Fostul președinte american Bill Clinton a aparat decizia privind extinderea NATO spre Est in urma cu 25 de ani, pe cand era in Biroul Oval de la Casa Alba, intr-o conferinta organizata marti la Praga, cu ocazia aniversarii aderarii Republicii Cehe, Poloniei si Ungariei la Alianta Nord-Atlantica.

INTERVIU Șeful Poliției de Frontiera a Rep. Moldova spune ce ar face autoritațile daca Putin s-ar prezenta la granița

15:05, 25.02.2024 - Odata cu razboiul din Ucraina, Poliția de Frontiera a Republicii Moldova se confrunta cu mai multe provocari, cea mai mare fiind fluxul mare de refugiați ucraineni, susține șeful structurii, Ruslan Galușca, intr-un interviu pentru ,,Adevarul”.

Ultimele ore din viața lui Navalnii. De ce a mers FSB la inchisoare? „Credem ca toate microfoanele și camerele au fost demontate”

11:05, 19.02.2024 - Moartea principalului opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, ramane invaluita in mister. Autoritațile ruse inca nu au anunțat cauza oficiala a decesului și nici nu au permis familiei sale accesul la cadavru. Pentru a face lumina asupra circumstanțelor morții lui Navalnii, The Moscow Times a recreat…

Rusia acuza Ucraina ca a bombardat o brutarie si a ucis cel putin cinci civili in estul ocupat

20:25, 03.02.2024 - Autoritatile de ocupatie instalate de Moscova in orasul Lisiciansk au acuzat Kievul ca a ucis cel putin cinci persoane si a ranit alte sase bombardand o brutarie, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Cand intra banii pe carduri pentru voucherele de alimente. Programul a fost modificat și va dura pana in 2027

08:15, 01.02.2024 - Vești bune pentru romanii care primesc ajutor din partea statului. S-a modificat programul privind ajutorul de alimente atat din punct de vedere al plafonului, cat și durata acestuia, prelungita la 2027. Autoritațile au anunțat și data la care vor intra pe card banii. S-a schimbat programul de vouchere…

Dupa retragerea haotica din Afganistan, americanii iau in calcul sa plece și din Siria: discuții de culise la Casa Alba (surse)

15:50, 25.01.2024 - Dupa retragerea haotica din Afganistan, americanii iau in calcul sa plece și din Siria: discuții de culise la Casa Alba (surse)Retragerea grabita din Afganistan a americnailor, incheiata la 31 august 2021, a semanat destul de mult cu sfarsitul razboiului din Vietnam dupa considerațiile unor analiști.…


Ce parere ai despre aceasta stire?