Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce problemă de sănătate are Oana Radu! Cântăreața se confruntă cu această boală de mai mult timp!

Publicat:

este cunoscuta in toata țara, insa puțini știu ca frumoasa cantareața se confrunta cu o problema serioasa de sanatate, intalnita atat la femei, cat și la barbați. Soția lui s-a deschis in fața fanilor și le-a dezvaluit ca are aceasta boala de mai mulți ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Radu, ghinion intr-unul din procesele cu fostul soț, Catalin Dobrescu! Cantareața trebuie sa-i dea bani barbatului, dupa ce l-a dus in fața judecatorilor!

12:45, 24.04.2024 - Dupa ce au divorțat amiabil, Oana Radu a inceput razboiul cu fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Cantareața i-a deschis trei procese fostului partener de viața, insa se pare ca intr-unul dintre ele are ghinion. Artista a pierdut și e buna de plata! Iata ce s-a intamplat la cel mai recent termen!

Ce s-a intamplat la primul termen al procesului dintre Oana Radu și Catalin Dobrescu. Decizia luata de instanța

10:35, 09.04.2024 - Oana Radu i-a deschis trei procese lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț. Luni, 8 aprilie, a avut loc primul termen intr-un dintre procese, mai exact in procesul care are ca obiect sechestrul judiciar.Dupa anunțul divorțului incheiat in mod amiabil la notar, Oana Radu și fostul ei soț, Catalin Dobrescu,…

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

De l-a dat Oana Radu in judecata pe fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Cantareața i-a deschis trei procese in instanța

10:56, 01.04.2024 - Oana Radu a decis ca intr-un final sa vorbeasca despre divorțul de soțul ei, Catalin Dobrescu. Cu toate ca s-au separat pe cale amiabila la notar, lucrurile s-au complicat ulterior, iar cantareața l-a dat in judecata pe barbat. De ce i-a deschis fostului soț trei procese in instanța.

Oana Radu tuna și fulgera, dupa desparțirea de fostul soț. Cantareața aduce acuzații grave la adresa lui Catalin Dobrescu: „Au inceput sa imi dispara din lucrurile din casa”

10:55, 30.03.2024 - Oana Radu tuna și fulgera, dupa desparțirea de fostul soț. Artista a decis sa vorbeasca deschis cu cei ce o apreciaza despre relația cu fostul sau partener. Cantareața aduce acuzații grave la adresa lui Catalin Dobrescu. Iata ce a spus, in urma cu puțin timp, prin intermediul mai multor clipuri video,…

Catalin Rizea, soțul Addei, declarații sincere despre relația cu cantareața! Cu ce problema se confrunta cei doi / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Catalin Rizea a facut declaratii sincere despre relatia cu sotia, Adda! Ne-a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in relatia de cuplu, dar si cum reusesc sa le depaseasca. Mai mult, un membru al familiei urmeaza sa intre in sala de operații.

Starea de sanatate a solistului trupei Bosquito, Radu Almașan, afectata de o boala grava. Cu ce se confrunta

15:05, 13.02.2024 - Radu Almașan, figura emblematica in lumea muzicii datorita rolului sau de compozitor și solist vocal in trupa Bosquito din 1999, se confrunta in prezent cu probleme de sanatate legate de inima.

Star Magazin. Xonia ia zilnic zeci de pastile și ține dieta stricta, pentru a duce o viața normala. Cu ce problema de sanatate se confrunta cantareața: „Am facut toate analizele” / VIDEO

15:20, 06.02.2024 - Xonia traiește de ani buni un adevarat coșmar. Cunoscuta cantareața este nevoia sa ia zilnic pastile cu numeroase efecte adverse și sa țina o dieta echilibrata, toata acestea doar pentru a avea parte de o viața normala. Iata cu ce problema de sanatate se confrunta indragita artista!


Ce parere ai despre aceasta stire?