Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce poti sa faci ca sa te feresti de Coronavirus! Iata ce te sfatuiesc medicii!

Publicat:

Ce poti sa faci ca sa te feresti de Coronavirus! Iata ce te sfatuiesc medicii! Medicii chinezii au inceput sa inteleaga comportamentul noului virus COVID-19. Acest virus obstructioneaza caile respiratorii cu un mucus gros ce se solidifica si blocheaza functiile respiratorii si plamanii. Acestia au descoperit ca pentru a putea administra un tratament, trebuie sa deblochezi mai intai caile respiratorii, astfel incat el sa poata avea efect. Asta insa dureaza mai multe zile. Recomandarile lor legate de ceea ce putem face pentru a ne feri de Coronavirus sunt urmatoarele: 1. Beti multe lichide calde!…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

A aparut un nou val de viroze respiratorii in Romania! Recomandarile medicilor pentr sanatate: ”Ne-a pus foarte mari probleme”

09:50, 04.04.2024 - Este alerta in Romania! Medicii se confrunta cu un nou val de viroze respiratorii in spitalele din Romania. Vestea proasta este ca sunt din ce in ce mai multe forme grave. Iata ce recomandari au specialiștii pentru a sta departe de problemele de sanatate.

Trecerea la ora de vara ne poate afecta sanatatea! Sfaturile unui medic clujean!

19:55, 30.03.2024 - Medicii și psihologii ne atrag atenția ca trecere la ora de vara ne-ar putea afecta starea de sanatate și ne putem simți mai dezorientați și obosiți. In aceasta noapte va avea loc schimbarea orei, iar Romania va trece la ora de vara, ora 03.00 transformandu-se in ora 04.00, iar ziua de maine va fi considerata…

Cum recunoști turbarea. Ce spun medicii veterinari din județ

18:35, 26.03.2024 - Este important ca maramureșenii ca cunoasca niște lucruri elementare atunci cand au de a face cu un animal turbat. Ce este important de precizat este ca turbarea este produsa de un virus neurotrop (cu afinitate pentru sistemul nervos), denumit de Pasteur ,,virus rabic de strada”. Direcția Sanitar-Veterinara…

Iritații, mancarimi și roșeața: recomandarile medicilor privind dermatita de contact

18:35, 21.03.2024 - Mulți dintre noi pațim sa ne iritam și sa ni se inroșeasca pielea, daca intram in contact cu substanțe iritante sau alergene. Acest fenomen este denumit de specialiști „dermatita de contact”. Fie ca este vorba de produse de igiena, cosmetice și chiar anumite plante, acest tip de afecțiune apare destul…

ANSP inregistreaza o scadere continua a numarului de cazuri de infecții respiratorii: Care sunt recomandarile

08:35, 06.03.2024 - Agenția Naționala pentru Sanatate Publica anunța despre scaderea infecțiilor respiratorii acute cu 21,6% fața de saptamana precedenta. Ei menționeaza ca vaccinarea impotriva virusului SARS-CoV-2 ramane a fi cea mai eficienta metoda de a evita cazurile grave de boala și deces.

Medicii recomanda o atenție sporita,masa de aer cu un nor de praf saharian, care va traversa țara poate agrava afecțiunile respiratorii existente sau poate provoca alergii, in special la pacienții cu astm sau bronhopneumonie

07:35, 02.03.2024 - Medicii recomanda o atenție sporita,masa de aer cu un nor de praf saharian, care va traversa țara poate agrava afecțiunile respiratorii existente sau poate provoca alergii, in special la pacienții cu astm sau bronhopneumonie The post Medicii recomanda o atenție sporita,masa de aer cu un nor de praf…

Cum ne ferim de gripa și de virozele respiratorii. Recomandarile DSP Dambovița in contextul alertei epidemiologice

18:31, 03.02.2024 - Romania este lovita, in aceasta perioada, de un val puternic de gripa și viroze. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat joi țara noastra a intrat in stare de alerta epidemiologica, dupa ce numarul de cazuri de gripa a crescut considerabil in ultimele trei saptamani. In contextul epidemiologic…

Sezonul rece, o provocare pentru pacientii cu afectiuni respiratorii cronice. Sfaturile pneumologului

04:55, 25.01.2024 - Pentru pacientii cu afectiuni respiratorii cronice, precum astmul sau bronhopneumopatia, aceasta perioada inseamna un risc in plus. Medicii indeamna la vigilenta si le recomanda acestora sa nu intarzie vizita la specialist la primele semne ale contractarii unei infectii. Dr. Iulia Maria Fuiorea, medic…


Ce parere ai despre aceasta stire?