Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce poate ascunde pofta de iute?

Publicat:

Cu toții avem diferite pofte alimentare din cand in cand. Insa, dupa cum afirma experții in sanatate și studiile, fiecare pofta pe care o avem poate ascunde o afecțiune mai grava sau lipsa anumitor substanțe nutritive din organism.  Mancaruri condimentate Pofta de iute, la fel ca pofta de dulce, poate semnala anumite cerințe pe care corpul tau le are. Firește, poate fi vorba pur și simplu despre o placere, insa exista și situații cand pofta de iute poate ascunde probleme cu tiroida sau chiar depresia. Și gravidele poftesc mai des la alimente picante! Capsaicina, compusul care da iuțime ardeilor,…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul din avion pe care ar trebuie sa il alegi daca vrei sa dormi bine. Este cel mai bun pentru odihna

08:35, 15.04.2024 - Unele zboruri cu avionul pot fi foarte lungi, iar pentru cei care nu suporta inalțimea sau au frica de zbor pot fi dificile. O soluție pentru a face ca timpul sa treaca mai repede este somnul. Experții au dezvaluit ce locuri trebuie sa alegem pentru a avea un somn foarte bun in timpul somnului. Scaunul…

De ce te trezești noaptea cu pofta de dulciuri. Obiceiul care nu iți da pace in timpul somnului

15:06, 12.04.2024 - In miezul nopții, in timp ce majoritatea oamenilor se odihnesc in liniște, exista un fenomen care ii tulbura pe mulți: trezirea brusca cu o dorința puternica de dulciuri. Aceasta nevoie intensa de a satisface pofta de zahar poate parea inexplicabila, dar specialiștii in sanatate susțin ca exista un…

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Romanii care vor beneficia de o majorare substantiala a venitului. Vestea vine chiar de la Casa Nationala de Pensii

21:35, 05.03.2024 - Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, a spus ca, de la 1 septembrie, pensionarii iși vor primi ”drepturile legitime”, iar ”majoritatea pensiilor vor avea creșteri, unele chiar substanțiale”. Asadar, unii pensionari vor avea pensiile marite chiar in mijlocul alegerilor prezidențiale,…

Ghid pentru ingrijirea pielii in timpul sarcinii și alaptarii. Recomandarile medicilor Irina Cudritchi și Brigitta Mihai

06:50, 29.02.2024 - Anumite substanțe chimice folosite in cosmetice precum retinoizii, acidul salicilic și parabenii ar trebui evitate in timpul sarcinii și alaptarii, deoarece acestea pot avea efecte negative asupra fatului sau pot trece in laptele matern.

Te curentezi cand atingi anumite persoane sau anumite obiecte? Iata care este explicația

19:00, 28.02.2024 - De ce te curentezi? In fizica, fenomenul are denumirea de incarcare electrostatica. Ce se intampla mai exact? Pielea ta prin frecarea de diverse suprafete se incarca electric. Spre exemplu, picioarele care se freaca de covor in timpul mersului sparg atomii de pe aceasta suprafata, eliberand o anumita…

Nou nascuți cu sevraj alcoolic, fenomen in creștere in Romania! Consecințe grave pentru copii

09:55, 27.02.2024 - Potrivit specialiștilor, la nivel mondial 15 din 10.000 de persoane s-au nascut cu sindrom alcoolic fetal. Asta inseamna ca mama a consumat des contitați mari de alcool in timpul sarcinii. In Romania acest fenomen este in creștere, mai ales in zonele sarace din Oltenia sau Moldova.Un medic neonatolog…


Ce parere ai despre aceasta stire?