Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce PEDEAPSĂ a primit bărbatul din raionul Ocniţa care şi-a violat fiicele minore timp de doi ani

Publicat:

Un barbat din nordul republicii a fost condamnat la detenție pe viața dupa ce doi ani la rand și-a abuzat și harțuit sexual fiicele minore, ramase in grija sa, mama acestora fiind la munca peste hotare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

PEDEAPSA IMENSA, pentru Claudiu Hancheș, monstrul din Cugir care și-a violat fiica și alte minore de zeci de ori

17:05, 19.03.2024 - PEDEAPSA IMENSA, pentru Claudiu Hancheș, monstrul din Cugir care și-a violat fiica și alte minore de zeci de ori ”Monstrul din Cugir”, Claudiu Hancheș, barbatul care și-a violat fiica și alte cinci minore a fost condamnat. Este una dintre cele mai mari pedepse date de magistrații din Alba. in ultimii…

Șofer roman de TIR condamnat in Belgia, dar eliberat imediat dupa sentința: „Mulțumesc, promit ca ma intorc acasa imediat”

07:45, 07.03.2024 - Un roman de 35 de ani a primit o pedeapsa efectiva de 20 de luni de inchisoare, pentru atașarea unui echipament de skimming la un terminal de plata, la o benzinarie din Veurne. Șofer roman de TIR, D.B. a vrut sa copieze datele cardului de combustibil, scrie cotidianul belgian Nieuws Blad.Camionagiul…

Romanca, prinsa in timp ce fura cosmetice din zeci de magazine din Olanda. Instanța i-a aplicat o pedeapsa dura

17:20, 27.02.2024 - Caz șocant in Olanda. O romanca a fost prinsa dupa ce a furat produse cosmetice din zeci de magazine. Polițiștii au arestat-o preventiv, iar de curand și-a primit sentința. Instanța nu a fost deloc blanda cu ea. Iata ce pedeapsa dura a primit!

Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort

15:36, 26.02.2024 - Poveste de groaza in satul Araneag, comuna Tarnova, acolo unde un barbat in varsta de 48 de ani este acuzat ca și-a violat trei din... The post Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Interlopul care și-a incendiat bolidul, condamnat pentru ca șofa fara permis / Ce pedeapsa a primit „Irlandezul” Strugurel!

23:45, 03.02.2024 - Strugurel Lingurar, romanul devenit celebru in Irlanda dupa ce si-a incendiat autoturismul live pe un site de socializare si a aruncat 5.000 de euro pe strada, ca sa manance și saracii din țara gazda, a fost condamnat in Romania, pentru ca a condus fara permis.


Ce parere ai despre aceasta stire?