Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj i-a dat Regina Elizabeta lui Meghan Markle, în ziua în care a împlinit 39 de ani

Publicat:

, sotia printului Harry al , a aniversat astazi, 4 august, varsta de 39 de ani. a fost prima din familia regala britanica care i-a transmis public un mesaj de felicitare. Ce mesaj i-a dat lui , in ziua in care a implinit 39 de ani Astazi, marți, […] The post Ce mesaj i-a dat lui , in ziua in care a implinit 39 de ani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mioara Roman ar fi implinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman in memoria regretatei mame: ”Sper sa sarbatorești in ceruri” / FOTO

18:05, 19.04.2024 - Mioara Roman ar fi implinit astazi 84 de ani, dar s-a stins din viața in urma cu doua luni, in februarie. Oana Roman a publicat mai multe imagini emoționante cu mama sa, precum și un mesaj important pe rețelele de socializare, in gest de comemorare.

Meghan Markle a lansat primul produs al noului sau brand, American Riviera Orchard

15:40, 17.04.2024 - Meghan Markle a lansat primul produs din noua sa afacere American Riviera Orchard, in timp ce a trimis la 50 de influenceri un borcan de gem de capșuni. Creatoarea de moda Tracy Robbins și vedeta argentiniana Delfina Balquier se numara printre cei care au postat o imagine cu produsul pe Instagram Stories.…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Iohannis, mesaj pentru Regele Charles: Ii dorim Majestații Sale insanatoșire grabnica

10:15, 06.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, pe platforma X, un mesaj Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. „Ii dorim Majestații Sale insanatoșire grabnica”, scrie șeful statului roman.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.

Connect-R i-a pregatit o surpriza fiicei sale care a implinit 10 ani. Cum arata Maya și ce mesaj emoționant a transmis artistul

17:25, 26.01.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește fiica și cat de mult iși dorește sa o faca fericita prin indeplinirea tuturor dorințelor. Iata cum a surprins-o de aceasta data artistul pe Maya.


Ce parere ai despre aceasta stire?