Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj a transmis Amalia Mihart de la Chefi la cuțite sezonul 11, după ce a fost criticată. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Publicat:

La scurt timp dupa ce a avut un schimb de replici acide cu Constantin Onuț, in timpul unui duel, (Esa) a dorit sa clarifice anumite lucruri și a transmis un mesaj neașteptat, la care mulți au reacționat imediat. Ce a dezvaluit concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Iulia Maria Creanga de la Chefi la cuțite. A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13 / FOTO

08:35, 19.04.2024 - Probabil și tu ești curios sa afli toate detaliile despre concurenții din acest sezon de la Chefi la cuțite, motiv pentru care noi iți vom spune ceva despre fiecare. Iata cine este Iulia Maria Creanga, dar și cu ce se ocupa! A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13.

Mesajul transmis de chef Ștefan Popescu, dupa ce s-a aflat ca nu va avea echipa in sezonul 13 Chefi la cuțite. Ce a publicat

13:21, 11.04.2024 - Chef Ștefan Popescu a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, dupa ce s-a aflat ca nu o sa aiba echipa in sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul și-a dorit foarte mult sa ajunga in etapa battle-urilor cu concurenții sai, insa a obținut cele mai puține amulete și puncte.

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alina Fintineanu i-a surprins pe jurați cu dezvaluirile sale. Cat a platit la școala de patiser

21:35, 10.04.2024 - Alina Fintineanu i-a surprins pe jurați cu dezvaluirile facute, in ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, de la Antena 1. Concurenta a renunțat la stomatologie pentru a deveni patiser.

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața

21:50, 08.04.2024 - In ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, celebrul pictor roman Vasile Mureșan (Murivale) i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața emoționanta. Preparatul pregatit de artist a fost o adevarata surpriza.

Catalin Scarlatescu a primit un mesaj manifest din partea unei producatoare de la Chefi la Cuțite: „Erați abuzați și nu ați avut o problema 12 ani?”

00:25, 19.03.2024 - La Antena 1 a debutat noul sezon Chefi la cuțite, in frunte cu noii jurați, insa scandalul cu foștii jurați ai emisiunii culinare, Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea, este departe de a se incheia. Roxana Paulica, producatoarea executiva a emisiunii Chefi la cuțite, a postat pe rețelele…

Incepe sezonul 13 Chefi la cuțite. Tot ce trebuie sa știi despre noii jurați

11:35, 18.03.2024 - Vești nemaipomenite pentru fanii emisiuni de gatit "Chefi la cuțite"! Incepe sezonul 13 al show-lui culinar de la Antena 1. Noul sezon aduce și noi jurați. Iata cine sunt Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia!

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?