Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcel Toader, mesaj surprinzator pentru Gabriela Cristea si noul ei iubit!

Publicat:

Dupa divortul de , , fostul sot al vedetei TV, nu se poate retrage din showbiz!

Dupa ce a simtit pe pielea lui ce inseamna sa fii celebru, Toader isi continua periplul pe la diverse emisiuni pentru a nu se transforma atat de repede intr-un anonim. Chiar daca subiectele de discutie nu il mai privesc direct, nu refuza nicio invitatie la TV.

Ultima sa aparitie, aseara la Wowbiz, a avut totusi legatura cu trecutul omului de afaceri. a fost invitat sa isi dea cu parerea despre noua relatie pe care o are Gabriela. Vedeta…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde a deschis Gabriela Cristea primul magazin fizic. De aici poti cumpara produsele traditionale realizate de vedeta TV: „E o minune”

00:35, 19.04.2024 - Vești bune pentru fanii Gabrielei Cristea. Celebra prezentatoare TV și-a deschis primul magazin fizic, in care vinde preparate pregatite chiar de ea. De unde poți cumpara produsele traditionale și ce prețuri a stabilit vedeta pentru fiecare. Gabriela Cristea și-a deschis magazin Gabriela Cristea a dat…

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Tavi Clonda i-a umblat in telefon soției sale pe ascuns. Care a fost reacția Gabrielei Cristea cand a aflat: „Hai sa vi-l parasc”

12:55, 26.03.2024 - Gabriela Cristea le-a povestit oamenilor din mediul online despre gestul neașteptat al soțului sau. Tavi Clonda a umblat in telefonul prezentatoarei TV, pe ascuns, cu un motiv intemeiat. Reacția vedetei a fost pe masura așteptarilor.

Mirabela Dauer a sarit in apararea Gabrielei Cristea, in timpul casniciei cu Marcel Toader: „Toate panaramele iau bani…”

18:55, 31.01.2024 - Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost casatoriți din anul 2008 pana in 2013, atunci cand au decis sa divorțeze. Dorința separarii a venit din partea lui, iar de atunci totul s-a transformat intr-un adevarat scandal mediatic, noteaza click.ro. Dupa ce i-a cerut fostei soții sa plece din casa, punandu-i…

Oana Zavoranu, ironica la adresa Gabrielei Cristea! Cum a luat-o la mișto: „Nu ma gandesc la papalica”

17:01, 26.01.2024 - Oana Zavoranu este recunoscuta pentru comentariile sale directe și acide la adresa multor persoane, insa de fiecare data și le asuma pe deplin. Printre vedetele fața de care a facut declarații ironice pana acum este și Gabriela Cristea, noteaza click.ro. „Este imaginea sportului pe Pamant! Deci eu cand…


Ce parere ai despre aceasta stire?