Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mănâncă musulmanii în timpul Ramadanului

Publicat:

Prospetimea e cuvantul definitoriu, preparatele sunt gatite zilnic, din ingrediente proaspete, legume si fructe abia culese, animale sacrificate ritualic in ziua respectiva. Leguminoase precum naut, fasole, linte, bob sunt consumate foarte des, in humus sau in diferite alte mancaruri. Fattoush este o alta salata libaneza celebra, care contine multe legume proaspete (salata verde, rosii, castraveti) si bucatele de lipie prajita. Mancarurile de legume sunt fo (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Daca ai nevoie de ceva, noi ajutam la tine” – i-a spus Celik Sali edilului-sef din Pitesti

15:25, 10.04.2024 - Musulmanii din Arges, onorati de „efendi” Gentea in seara de Iftar Yemek din timpul Ramadanului. Asociația Culturala a Comunitații Musulmane Argeș a organizat pe 2 aprilie, la sediul sau din Pitești, seara de Iftar Yemek (masa de Iftar Yemek) din cadrul perioadei de Ramadan, la care au luat parte peste…

Razboiul din Orientul Mijlociu: Noi negocieri, la Cairo, vizand un acord de incetare a focului intre Israel și Hamas in timpul Ramadanului, pana la 10 aprilie

13:11, 08.04.2024 - Dupa ce duminica armata israeliana a anunțat retragerea parțiala din sudul Fașiei Gaza, la Cairo a inceput o noua runda de negocieri vizand ajungerea la un acord de incetare a focului in schimbul eliberarii ostaticilor israelieni rapiți de Hamas in atacul pe care l-a lansat la 7 octombrie anul trecut.…

Efendi Cristian Gentea, invitat de musulmanii din Argeș la masa de Iftar Yemek din timpul Ramadanului

22:25, 02.04.2024 - Asociația Culturala a Comunitații Musulmane Argeș a organizat marți, 2 aprilie, la sediul sau din Pitești (strada Nicolae Dobrin), seara de Iftar Yemek (masa de Iftar Yemek) din cadrul perioadei de Ramadan, la care au luat parte peste 100 de persoane, in special din lumea musulmana, familii, prieteni,…

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Ce este dieta mediteraneeana și cum se ține – piramida dietei mediteraneene

09:05, 15.03.2024 - Dieta mediteraneeana este una dintre cele mai cunoscute și urmate diete pentru slabit și menținerea unei greutați optime. Descopera mai jos cum se ține dieta și care este planul alimentar recomandat.Alaturi de dieta DASH sau dieta MIND, dieta mediteraneeana este populara datorita ușurinței cu care se…

Ce fructe și legume poți planta langa salata verde. Așa vei ține la distanța insectele și bolile

19:26, 10.03.2024 - Te pregatești sa plantezi salata verde in gradina? Afla in continuare ce trebuie sa pui in pamant, la inceput de primavara, langa parcela unde urmeaza sa creasca frunze. Aceste fructe și legume te vor ajuta sa ții la distanța insectele daunatoare ce pot transmite boli in gradina. Salata verde, sensibila…

Biden afirma ca Israelul este de acord sa opreasca atacurile din Gaza in perioada Ramadanului, in timp ce Hamas analizeaza un proiect de propunere de armistitiu

11:20, 27.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a declarat ca Israelul este de acord sa opreasca activitatile militare in Gaza pentru luna sfanta musulmana a Ramadanului, in timp ce Hamas studiaza un proiect de propunere pentru un armistitiu care include o pauza in lupte si un schimb de detinuti si ostatici, relateaza…

Greșeala pe care o facem cand consumam legume. De ce nu se se mananca niciodata goale: „Nu pot fi absorbiți”

14:35, 02.02.2024 - Broccoli, ardei, roșii, morcovi sunt legume pe care le putem consuma fara limita de cantitate. O spune un nutriționist care explica ce beneficii au pentru sanatate aceste legume. Nu conținutul de proteine, glucide și grasimi le fac atat de valoroase, ci conținutul de micronutrienți/ fitonutrienți.


Ce parere ai despre aceasta stire?