Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mai putem prepara simplu și gustos, pentru orice masă din zi: Salată asortată cu vrăbioară de vită și brânză nobilă

Publicat:

Vladut, bucatarul de la Neatza cu Razvan si Dani, ne propune o idee de preparat gustos și sanatos, plin de culoare și savoare și anume, o rețeta de Salata asortata cu vrabioara de vita și branza nobila.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

De Paște, poți sa ai o ARENA de delicii pe masa: platouri, pasca cu branza dulce sau sarata și cozonac Babka de la Arena by Casa EMA

09:05, 18.04.2024 - Nu aveți timp sa pregatiți bunatați pentru masa de Paște? Nu e nicio problema! ARENA by Casa EMA va sare-n ajutor cu o mulțime de delicii, pentru toata familia. Nu trebuie decat sa comandați ceea ce va face cu ochiul, iar cei de la ARENA se ocupa de toate detaliile. Va doriți sa-i surprindeți pe cei…

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a surprins colegii cu gluma zilei: ”Mi-am cumparat cartea...” / VIDEO

08:30, 25.01.2024 - Așa cum se intampla in fiecare dimineața, Ramona Olaru a venit la Neatza cu Razvan și Dani pregatita sa iși incarce colegii și telespectatorii cu energie și o stare buna de spirit. Astfel a ales o gluma cu care i-a surprins pe toți și a starnit hohote de ras!

Adevarul despre relația dintre CRBL și soția lui. Totul a ieșit la iveala dupa participarea la Power Couple Romania. „Mi-a fost greu sa iau decizia”

14:00, 23.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, prezentata de Dani Oțil, aduce la Antena 1, din 5 februarie, 9 cupluri de vedete pregatite sa se-ntreaca in probe spectaculoase pentru titlul de primul Power Couple din Romania și premiul cel mare, de pana la 50.000 de euro!„Pentru mine, Power Couple inseamna…


Ce parere ai despre aceasta stire?