Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mai fac Ionela și Teodor de la MPFM 4. Cât de mult s-au schimbat și cum arată băiețelul lor

Publicat:

Ionela și Teodor formeaza una dintre cele mai frumoase perechi care s-au format in cadrul show-ului "Mireasa pentru fiul meu". Ei s-au cununat civil in finala competiției, iar doi ani mai tarziu și-au unit destinele in fața lui Dumnezeu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Anamariei Prodan dupa ce s-a zis ca Gigi Becali va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril: „Eu nu m-am impacat cu el ca sa am avantaje de pe urma lui”

16:56, 09.04.2024 - Anamaria Prodan s-a impacat cu Gigi Becali dupa ce timp de trei ani au fost in scandal. Totodata, impresara a facut și declarații despre relația cu omul de afaceri, dupa ce s-a zis ca el va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril. Timp de trei ani de zile, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au atacat reciproc…

Cum a reacționat tatal Lidiei Buble atunci cand a vazut ca artista și-a schimbat culoarea parului. „A avut un șoc. Mi-a zis ca trebuie dați in judecata”

11:36, 07.04.2024 - Lidia Buble, in varsta de 30 de ani, și-a facut in urma cu doar cateva luni o schimbare radicala de look. In acest fel, ea a anunțat urmatorul hit din cariera, ”Roșu nuclear” , dar și o noua etapa din viața ei. Vedeta a povestit acum cum a reactionat tatal ei atunci cand a vazut-o.Cea mai mare temere…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Antonio Anghel de la Mireasa și-a schimbat look-ul! Cum arata acum caștigatorul sezonului 7, dupa transformare / FOTO

10:50, 19.02.2024 - Antonio Anghel de la Mireasa le-a pregatit o surpriza uriașa fanilor sai! Caștigatorul sezonului 7 și-a schimbat look-ul, iar acum arata complet diferit. Fostul concurent s-a afișat alaturi de soția lui, Maria Anghel, și le-a aratat tuturor prin ce transformare a trecut.

Familia MIREASA. Povestea Continua. Ce s-a schimbat in casnicia Anei și a lui Daniel, finaliștii sezonului 8. Cum este viața lor dupa emisiune: „Suntem mult mai...” / VIDEO

20:05, 10.02.2024 - Ce s-a schimbat in casnicia Anei și a lui Daniel, finaliștii sezonului 8. Cum este viața celor doi soți dupa emisiune. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Familia MIREASA. Povestea Continua.

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, imagine adorabila cu fiul sau. Cat a crescut baiețelul: „Cea mai mare bucurie a vieții mele”

17:45, 31.01.2024 - Maria Roman, fosta caștigatoare a sezonului 3 Mireasa, a publicat imagini adorabile cu fiul sau. Cei care i-au urmarit evoluția din afara casei Mireasa s-au bucurat sa vada cat a crescut fiul ei.

Cum arata Nuți, bona angajata de Anamaria Prodan. Transformarea sepctaculoasa a celei care ii sta alaturi impresarei de 23 de ani. „E umbra mea”

10:35, 30.01.2024 - Nuți, celebra bona care ii sta alaturi de Anamaria Prodan de 23 de ani, i-a facut acesteia o surpriza de proportii, cand a aparut in cadrul unei emisiuni TV. Cele doua au dezvaluit detalii despre prietenia lor, iar impresara a recunoscut ca bona copiilor este umbra ei.Nuți este cea care ii este alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?