Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CE ia măsuri pentru a-i proteja pe cetățeni împotriva riscului de radicalizare și de recrutare online de către extremiști

Publicat:

Comisia Europeana a decis astazi, 26 ianuarie, sa trimita scrisori de punere in intarziere Romaniei și altor 21 de state membre. Comisia a decis astazi, 26 ianuarie, sa trimita scrisori de punere in intarziere unui numar de 22 de state membre – Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Irlanda, Grecia, Spania, Italia, Cipru, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țarile de Jos, Austria, Polonia, Portugalia, Romania, Slovenia, Finlanda și Suedia pentru neindeplinirea anumitor obligații prevazute in Regulamentul privind diseminarea conținutului online cu caracter terorist, cum ar fi: obligația…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, printre tarile membre cu cel mai ridicat deficit guvernamental

18:35, 22.04.2024 - Romania se numara printre tarile membre cu cel mai ridicat deficit guvernamental, potrivit cifrelor publicate luni de Eurostat. Deficitul guvernamental in Uniunea Europeana a crescut usor anul trecut, de la 3,4% din PIB in 2022, pana la 3,5% din PIB in 2023. Astfel, majoritatea statelor membre au raportat…

Au scazut prețurile locuințelor din UE, dar au crescut chiriile

15:50, 04.04.2024 - Au scazut prețurile la locuințe in UE! Mai exact, prețurile la locuințe in Uniunea Europeana au scazut cu 0,3% in trimestrul patru din 2023, comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce chiriile și-au continuat traiectoria ascendenta, inregistrand un avans de 0,6%, conform datelor publicate de Oficiul…

Romania intra in Spațiul Schengen și maritim. Cum vom calatori incepand din 31 martie. Ce trebuie sa facem la aeroport

11:55, 30.03.2024 - Incepand de duminica, 31 martie, romanii care merg in țarile Schengen nu vor mai fi supuși controlului de frontiera la aeroporturi și porturi, a relatat news.ro. Mai exact, vor putea merge direct la porțile de imbarcare, fara verificarea documentelor de calatorie la punctele de control ale Poliției…

De duminica, romanii vor putea calatori fara controale la frontierele aeriene si maritime in Spatiul Schengen / 17 aeroporturi si 4 porturi maritime vor opera in conditii Schengen / Conditii de calatorie pentru minori / Ce se intampla in aeroporturi

10:55, 30.03.2024 - Controalele la frontierele aeriene (aeroporturi) si maritime (porturi la Marea Neagra) se elimina, iar persoanele se vor putea deplasa catre sau dinspre alte state Schengen fara a fi supuse controalelor de frontiera.  Statele membre Schengen sunt: Austria, Bulgaria, Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca,…

UE a primit 5,1 milioane de migranți in 2022

11:10, 29.03.2024 - Cel puțin 5,1 milioane de persoane din țari terțe au imigrat in Uniunea Europeana in 2022, in timp ce 1,5 milioane de persoane au imigrat din statele membre UE in afara Europei, conform datelor publicate de Eurostat. Afluxul de imigranți in UE din state non-membre s-a dublat fața de 2021, transmite…

Legatura dintre alcool și cancerul de san – putin cunoscuta

00:16, 12.03.2024 - In Europa, putin peste o cincime dintre femei stiu ca alcoolul este un factor de risc pentru cancerul de san, o boala care reprezinta o problema de sanatate „majora” in regiune, a avertizat filiala europeana a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), relateaza AFP, preluata de Agerpres. „21% dintre…

Rata de deprivare materiala si sociala in randul tinerilor este de patru ori mai mare in tara noastra decat in UE

00:25, 26.02.2024 - Romania avea in 2022 cea mai ridicata rata de deprivare materiala si sociala severa in randul tinerilor (cu varste cuprinse intre 15 si 29 de ani) din randul statelor membre UE, de 25,4%, in conditiile in care media la nivelul blocului comunitar era de 6%, arata datele publicate la sfarșitul saptamanii…

Tinerii din Romania, cei mai saraci din UE! Un nou studiu facut de Eurostat

20:05, 23.02.2024 - In 2022, rata deprivarii materiale și sociale severe in randul tinerilor (cu varste intre 15 și 29 de ani) din UE a fost de 6,1%. Rata a fost puțin mai mare (6,7%) in randul populației totale (toate persoanele care locuiesc in gospodarii private). Tinerii din Romania sunt cei mai saraci din UE, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?