Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce gest nebunesc a făcut Roxana Ionescu din iubire. Vedeta i-a arătat lui Tinu Vidaicu ce poate face pentru el: „Am luat un avion și vreo 4-5 trenuri”

Publicat:

și sunt impreuna de mulți ani, dar abia anul trecut au au devenit soț și soție, iar vedeta pare la fel de indragostita ca in prima zi. In cadrul unui interviu in exclusivitate pntru , ”” a dezvaluit ce gest nebunesc a facut din iubire, chiar pentru soțul ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum arata barbatul perfect in viziunea Otnielei Sandu. Vedeta este o femeie singura: „In inimioara mea...” / VIDEO

08:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Otniela Sandu a vorbit despre viața ei. Vedeta este o femeie singura și iși traiește viața așa cum știe ea mai bine. Iata cum arata barbatul perfect in viziunea blondinei!

Vacanța De Vedeta. Andreea Ibacka a dezvaluit momentul ideal in care trebuie cumparate biletele de avion. Ce strategie folosește vedeta / VIDEO

16:00, 24.02.2024 - Andreea Ibacka a dezvaluit momentul ideal in care trebuie cumparate biletele de avion! Iata ce strategie folosește vedeta inainte de a merge intr-o vacanța. Ce a marturisit celebra actrița, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Star Matinal. Cum a inceput povestea de iubire dintre Mario Joy și soția lui, Madalina. Cei doi sunt impreuna de 10 ani: „I-am trimis o cerere...” / VIDEO

11:45, 23.02.2024 - Mario Joy a dezvaluit cum a inceput povestea de iubire dintre el și soția lui, Madalina. Cei doi sunt impreuna de mai bine de 10 ani și au trecut prin multe impreuna de-a lungul timpului. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.

Star Matinal. Larisa Udila, investiție de milioane! Vedeta este foarte mandra de ce a realizat: „E cea mai mare...” / VIDEO

11:35, 29.01.2024 - In exclusvitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Larisa Udila a marturisit ca a facut o investiție de milioane. Vedeta este foarte mandra de ce a realizat și așteapta cu nerabdare sa realizeze cat mai multe alaturi de soțul ei, Alexandru Ogica, și fiul lor, Milan. Iata ce declarații a facut influencerița!


Ce parere ai despre aceasta stire?