Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce decizie a luat Ioana Simion după împăcarea cu Ilie Năstase. ''I-am dat toată libertatea din lume''

Publicat:

Dupa ce au fost la un pas de divorț, și soția lui, se ințeleg de minune in acest moment, de parca nici n-au existat certurile intre cei doi. Frumoasa bruneta i-a mai oferit soțului ei inca o șansa. Iata ce declarații a facut soția fostului tenismen!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este barbatul cu care Ioana, soția lui Ilie Nastase, a fost casatorita. Lucreaza la Ministerul de Interne: „Afacerile sunt in comun”

10:46, 21.04.2024 - Ioana Simion a fost casatorita timp de 22 de ani inainte de a-l cunoaște pe Ilie Nastase. Fostul ei soț, cu care și un baiat, lucreaza la Ministerul de Interne și nu au mai pastrat legatura dupa divorț.Inainte de a deveni doamna Nastase, Ioana Simion, a avut o alta casnicie care a durat 22 de ani, potrivit…

S-au unit legendele! Ipostaze rare cu Nadia Comaneci, Boris Becker, Ilie Nastase și soția lui, Ioana Nastase. Așa petrec starurile! / PAPARAZZI

22:46, 17.04.2024 - Imagini se senzație! S-au unit legendele! Iata cum se distreaza Nadia Comaneci, Boris Becker, Ilie Nastase și soția lui, Ioana Nastase. Așa petrec starurile! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze rare.

Ilie Nastase știe sa țina aprinsa flacara iubirii! Cat de atent este fostul tenismen cu soția lui, Ioana / PAPARAZZI

23:35, 09.03.2024 - Ilie Nastase știe sa țina aprinsa flacara iubirii! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins alaturi de frumoasa lui soție. Iata cat de atent este fostul tenismen cu Ioana Nastase, dar și ce imagini avem cu cei doi soți!

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.

Cristian Daminuța și soția sa vor sa-și mareasca familia! Fostul fotbalist, declarații exclusive dupa impacarea cu Madalina: ”Niciodata sa nu spui niciodata”

23:35, 18.02.2024 - Dupa ce in urma cu o luna s-au desparțit, iar soția ar fi plecat din casa fostului fotbalist impreuna cu cei doi copii, acum cei doi s-au impacat și lucrurile s-au remediat intre ei! Cristian Daminuța și Madalina chiar se gandesc sa-și mareasca familia, dupa cum ne-a declarat chiar barbatul, in exclusivitate…

De ce se teme Ilie Nastase. Soția lui, Ioana, l-a dat de gol. „Suntem la munte, ne-am retras puțin aici. Niciodata nu a facut asta”

09:45, 11.02.2024 - Ioana, soția lui Ilie Nastase, este pasionata de echitatie, așa ca fostul tenismen i-a darut recent un cal, pe care cei doi il țin la Brașov. Ei merg din cand in cand acolo, pentru citeva zile de relaxare. Bruneta este foarte atașata de calul sau, Cezar, pe care chiar Ilie Nastase i l-a facut cadou,…

Decizie surprinzatoare in dosarul Ferma Dacilor. De ce vrea Dinicu sa se mute la pensiunea care a ars

11:50, 07.02.2024 - Cornel Dinicu a fost plasat in arest la domiciliu in același loc cu fiul și soția acestuia, deși nu are voie sa vorbeasca cu ei, fiind amandoi martori in acest dosar. Avocatul lui Cornel Dinicu a cerut ca patronul de la Ferma Dacilor sa aiba posibilitatea sa comunice cu soția sa, care locuiește in aceeași…

Ioana Grama a confirmat impacarea cu iubitul ei! Cum a luat influencerița aceasta decizie: ”Am fost foarte trista”

21:05, 30.01.2024 - Ioana Grama a confirmat zvonurile conform carora s-a impacat cu iubitul ei! Influencerița și Gabriel formeaza, din nou, un cuplu. Dupa mai bine de o luna, cei doi au decis sa dea uitarii motivele care i-au separat și sa iși dea o noua șansa!


Ce parere ai despre aceasta stire?