Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce au făcut Armando și Andra, după ce au câștigat „Mireasa”! Detaliul ce i-a dat de gol: „Draga de ea, învârte a pagubă”

Publicat:

Descoperire neașteptata facuta de fanii emisiunii „Mireasa” de la Antena 1! Ce detaliu au observat toți in ultimele poze facute de cuplul și , marii caștigatori show-ului?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul neașteptat facut de iubitul Oanei Matache in fața tuturor. Camerele de filmat au surprins momentul. „Da, pe timpul meu!”

10:35, 06.03.2024 - Radu Siffredi și iubita lui, Oana Matache, participa impreuna la Power Couple, iar in editia de aseara, cei doi au facut o echipa pe cinste in timpul probelor. Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora parerea despre el.In…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, decizie neașteptata! Ce hotarare au luat cei doi foști concurenți / FOTO

09:11, 03.03.2024 - Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, sunt foarte activi pe rețelele sociale, in urma participarii in emisiunea de la Antena 1. EI bine, cei doi foști concurenți au luat, acum, o decizie neașteptata cu care și-au uimit fanii. Iata postarea facuta de tanara pe contul de Instagram, dar și de ce au…

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, in doliu! Tanara a pierdut o persoana draga / FOTO

13:21, 13.02.2024 - O noua lovitura pentru Madi, finalista de la Mireasa. Dupa problemele de sanatate și dupa desparțirea de Sergiu, tanara trece, din nou, prin clipe dificile din punct de vedere emoțional. De curand, fosta concurenta a pierdut o persoana draga.

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, a postat primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Postarea i-a emoționat pe fani / FOTO

11:45, 30.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu cei doi foști con cuenti ai emisiunii de la Antena 1!


Ce parere ai despre aceasta stire?