Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a putut spune Andreea Tonciu despre Blaze la Survivor România 2022. Oare va fi sancționată aspru?

Publicat:

Spiritele s-au incins foarte mult in ediția a 3-a de la ‘Survivor Romania 2022’. s-a implicat intr-un scandal care a pornit chiar in teren. Bruneta și ceilalți coechipieri au sarit la gatul lui Blaze. Ce i-a spus atunci fosta asistenta TV? 2022: ce a spus despre Blaze? Andreea […] The post Ce a putut spune despre Blaze la Survivor Romania 2022. Oare va fi sancționata aspru? appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Power Couple Romania, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolata cand a vazut-o pe Oana Matache. Ce a putut sa faca

23:15, 26.02.2024 - Radu Siffredi a avut o reacție necontrolata dupa ce a vazut-o pe Oana Matache legata de un stalp in ediția 10 din Power Couple Romania, de pe 26 februarie 2024. Dani Oțil și-a pus mana la ochi atunci cand tanarul a trecut la gesturi neașteptate.

Power Couple Romania, 19 februarie 2024. Madalina l-a speriat pe Dani dupa ce a putut sa faca la 30 de metri inalțime

23:45, 19.02.2024 - In cea de a șaptea ediție, telespectatorii au putut observa cum cele șapte perechi care au mai ramas in concurs lupta pentru titlul de Power Couple din Romania și pentru premiul cel mare. Iata cum s-au descurcat concurenții și de ce Dani Oțil a fost nevoit sa opreasca proba in cazul unei concurente.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Un roman stabilit in Germania a incercat sa ascunda de autoritați 33.000 de euro in doua paini. Barbatul nu a putut sa justifice proveniența banilor in fața polițiștilor / FOTO

18:00, 31.01.2024 - O situație șocanta i-a uimit pe polițiștii din Germania, dupa ce un șofer roman a fost prins cu 33.000 de euro ascunși in doua paini. Barbatul nu a putut sa justifice proveniența banilor in fața polițiștilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?