Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a pățit Andra, chiar acum. Ce înșelăciune, e scandalul finalului de an

Publicat:

Fanii iubitei cantarețe sunt șocați de ce i se intampla. Andra este implicata intr-un eveniment care nu-i face deloc cinste. Ce se intampla cu cantareața și de ce unii din cei care o urmaresc in mediul online au ramas extrem de dezamagiți? sunt șocați. Ce a pațit cantareața? Andra Maruța a fost implicata […] The post Ce a pațit Andra, chiar acum. Ce inșelaciune, e scandalul finalului de an appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a pațit o tanara in timpul „audierilor”: „M-am gandit ca totuși e polițist. Ce mi se poate intampla?”

09:00, 18.04.2024 - O tanara din Ploiesti acuza ca a fost violata chiar de politistul la care a depus o plangere penala dupa ce a fost amenintata. Cei doi ar fi facut schimb de numerele de telefon, iar agentul ar fi chemat-o la el acasa pe femeie pentru a-i oferi informatii cu privire la cursul anchetei. In fata […] The…

Mira, probleme in aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a pațit cantareața la intoarcerea acasa: ”Traiesc intens”

15:06, 07.04.2024 - Mira a ramas blocata pe aeroportul din Cluj-Napoca și nu știe cand va putea sa se intoarca acasa, in București. Cantareața nu poate zbura din cauza stratului gros de ceața care ține avioanele la sol, provocand numeroase intarzieri.

Scandalul „Simona Halep” nu este gata: Ce dovezi au ieșit la iveala și ce se va intampla mai departe

07:30, 27.03.2024 - Scandalul in care este implicata Simona Halep a primit o noua intorsatura, cu apariția unor afirmații proaspete referitoare la concentrația substanței interzise in corpul sportivei, scrie sport.ro .

Patrick Mouratoglou ofera detalii mai puțin cunoscute despre scandalul de dopaj in care a fost implicata Simona Halep

10:46, 15.03.2024 - Simona Halep a primit o reducere importanta a pedepsei in cazul de dopaj (de la 4 ani la 9 luni), iar saptamana viitoare o vom vedea jucand la WTA Miami. Patrick Mouratoglou, fostul sau antrenor, a oferit pentru Tennis Channel detalii mai puțin știute despre situația in care s-a aflat fosta lidera mondiala.

Andra a apelat la nutriționist ca sa slabeasca. Cantareața, care are 10 kilograme in plus, a spus motivul: „Corpul iți da semne”

13:40, 07.03.2024 - ​​Andra a anunțat pe rețelele de socializare ca a apelat la specialiști in nutriție ca sa slabeasca. Decizia cantareței vine dupa ce de curand, in emisiunea „Romanii au talent” de la Pro TV, unde ea e jurat, a dezvaluit ca are 10 kilograme mai mult decat ar fi trebuit sa aiba la inalțimea ei. In varsta…

Ce a pațit Bogdan Mocanu in vacanța de lux din Africa: ‘Așa se intampla cand vine țaranul’

09:10, 01.02.2024 - Cantarețul a simțit pe propria piele zicala „ai grija ce-ți dorești”. A vrut sa scape de frigul din Romania și sa se bucure de temperaturi de vara și soare, insa a avut parte de o mare neplacere. Ce a pațit Bogdan Mocanu in vacanța de lux din Africa. Vedeta a marturisit ce greșeala a facut. […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?