Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a făcut Ciprian Pian în ziua morții lui Emi Pian. Pe cine a amenințat pe TikTok

Publicat:

Fratele defunctului le-a transmis apropiaților, prin intermediul unui filmuleț realizat in ziua morții liderului Duduienilor, ca cei care au ceva de spus sa o faca fața in fața, iar nu prin intermediul rețelelor sociale. Mai mult, a ținut sa precizeze ca atat el, cat și frații lui țin cont de anumite […] The post Ce a facut in ziua morții lui . Pe cine a amenințat pe TikTok appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Guța, noi probleme dupa ultimul live de pe TikTok. Manelistul, amenințat de mai bine de o saptamana. Cine ii vrea raul: „Vor sa ajunga la bani”

11:15, 07.04.2024 - Dupa succesul rasunator de pe TikTok, se pare ca problemele se țin scai de Nicolae Guța. S-a trezit ca o parte din bani au fost furați de hackeri, a ajuns in vizorul celor de la FISC, iar de curand, s-a trezit cu mesaje de amenințare.

Un baiat roman de 12 ani din Italia și-a gasit fratele mai mare mort langa calculator. Copilul, decedat dupa o provocare periculoasa pe TikTok

08:15, 02.04.2024 - Tragedie intr-o familie de romani stabilita de mulți ani in Italia, la Roseto, acolo unde baiatul cel mic, in varsta de 12 ani, și-a gasit fratele mai mare mort, langa calculator, scrie cotidianul Il Messagero.S-a intamplat vineri seara, 29 martie, cand tatal și mama erau in camera de zi, la televizor,…

Fratele lui Emi Pian, botez cu 400 de interlopi / Doua clanuri care se urasc de moarte au dansat impreuna

22:45, 29.03.2024 - Peste 400 de membri ai lumii interlope s-au distrat impreuna, la mijlocul acestei saptamani, la botezul copiilor lui Ciprian Pian, cu toate ca unii dintre aceștia sunt in razboi. Fratele lui Emi Pian ar fi adunat, din darurile adunate de la invitați, o adevarata avere.

Cristi Spaidar, fratele lui Vali Spaidar, a fost eliberat din inchisoare! Ce mesaj le-a transmis parinților sai / VIDEO

14:35, 29.03.2024 - Vali Spaidar are motive sa radieze de bucurie, asta pentru ca fratele lui a fost eliberat din inchisoare, iar acum il are alaturi de el. Ce mesaj le-a transmis Cristi Spaidar parinților lui pe TikTok.

Știrile Antena Stars. Ce spune rezultatul autopsiei in cazul morții lui Mile Povan. Ce spune fratele sau, Marius: "Au constatat ca a avut un cheag..." / VIDEO

15:20, 29.02.2024 - Marius, fratele lui Mile Povan, artistul gasit decedat in casa, a vorbit despre rezultatul autopsiei in cazul morții tanarului in varsta de 31 de ani. In cadrul unei interevnții telefonice la Știrile Antena Stars, acesta a vorbit despre cauza decesului fratelui sau.

Decizie de ultima ora in cazul morții lui Alexei Navalnii! Comisia europeana spune ca nu vrea ancheta privind cauza decesului opozantului rus

16:35, 20.02.2024 - Noi informații in cazul morții lui Alexei Navalnii! Comisia Europeana a luat o decizie de ultima ora. Peter Stano, purtatorul de cuvant al instituției, spune ca nu este necesara o ancheta penala in ceea ce privește cauza decesului opozantului rus.

Despre lupta cu „Sarutul morții”, la Biblioteca Județeana

13:06, 15.02.2024 - Vineri, 23 februarie, incepand cu ora 17, Biblioteca Județeana „Alexandru D. Xenopol” Arad organizeaza lansarea carții semnate de Gianina Sabau Popovici, „Sarutul morții: memoriile și profilul unui pacient neurologic”.

Fratele lui Emi Pian a cerut azil politic in SUA: Decizia radicala luata de Elvis

13:41, 08.02.2024 - Fratele lui Emi Pian, Elvis, a cerut azil politic in SUA. Membrul clanului Duduianu a fost reținut impreuna cu fratele lui, Amar, dupa ce s-ar fi implicat in furtul unei mașini, pentru a obține o recompensa de la proprietar. Victima a mers, insa, la Poliție.Astfel, Elvis Pian s-a ales cu un dosar…


Ce parere ai despre aceasta stire?