Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a emoționat-o pe Andreea Raicu la împlinarea a 44 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere departe de România

Publicat:

a implinit varsta de 44 de ani departe de Romania, astfel ca aceasta și-a sarbatorit ziua de naștere in Italia alaturi de mai multe prietene. Cu toate acestea, un episod de la miezul nopții a emoționat-o pana la lacrimi pe vedeta, impartașind astfel cu fanii de pe rețelele de socializare momentul ce a inlacramit-o.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionuț Cercel, prima reacție dupa ce campioana Inter Milano a sarbatorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie in suflet”

21:30, 23.04.2024 - A fost nebunie in Italia dupa ce Inter a caștigat cel de-al 20-lea titlu din istoria echipei. Iar dupa fluierul de final petrecerea s-a mutat in vestiar, apoi la un restaurant, unde s-a ascultat pana dimineața maneaua „Made in Romania”, interpretata de solistul Ionuț Cercel. Hakan Calhanoglu a fost…

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

(video) „Omul perfect alaturi de care sa implinesc 30 de ani.” Cu cine și-a sarbatorit The Urs ziua de naștere

10:11, 01.04.2024 - Interpretul moldovean Gheorghe Scurtu, cu numele scenic The Urs, care a cucerit nu doar Republica Moldova, dar și Romania, a fost omagiat ieri. Artistul și-a sarbatorit ieri, ziua de naștere și a postat pe rețele un mesaj, dedicat soției sale.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Star Matinal. Delia Matache, aniversare speciala. Artista și-a sarbatorit ziua de naștere pe scena. Care este cea mai mare dorința: „E cel mai bun mod de a petrece” / VIDEO

09:10, 08.02.2024 - Delia Matache și-a sarbatorit ziua de naștere in mijlocul fanilor. Artista a dat vacanțele departe de Romania pentru un concert, „tradiție” pe care o respecta de cațiva ani și spune ca in tot acest fel va petrece și in anii urmatori.

Rikito Watanabe, primele imagini de la filmarile noului sezon Chefi la cuțite. Japonezul și-a sarbatorit și ziua de naștere alaturi de cei patru jurați / FOTO

17:05, 28.01.2024 - Dupa ce pe finalul lui 2023 problemele pareau ca se țin scai de el, caci și-a pierdut mama și a ramas fara bani și pașaport in Japonia, Rikito Watanabe a revenit in Romania, la inceputul lui 2024, evident, cu forțe proaspete pentru noul sezon Chefi la cuțite.


Ce parere ai despre aceasta stire?