Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a descoperit un fotograf într-un parc afectat de incendiile din Australia

Publicat:

Incendiile devastatoare din Australia au ars peste 6,3 milioane de hectare de teren, nenumarați copaci au fost doborați, iar milioane de animale au murit. Zone uriașe din mediul natural al continentului au fost distruse, scrie BBC . Insa, in unele zone devastate de flacari, natura s-a incapațanat sa renasca din propria cenușa. a surprins acest fenomen in apropierea casei sale. Noi plante au rasarit la radacinile și din trunchiurile arse ale copacilor. Gepostet von Murray Lowe am  Freitag, 10. Januar 2020 Murray Lowe, un fotograf australian care locuiește in cea mai afectata…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea de Vest Timișoara are aprobate doua noi proiecte, cu finanțare din PNRR, in valoare de 12,5 milioane de euro

15:36, 01.04.2024 - Doua noi proiecte de infrastructura ale Universitații de Vest din Timișoara (UVT), cu o valoare totala de peste 12,5 milioane euro, au fost acceptate pentru finanțare prin  PNRR și prin Fondul pentru Modernizare al Ministerului Energiei. Primul dintre aceste doua proiecte este cel depus sub titlul „Construim…

Finanțare de 8 milioane de euro pentru noua Biblioteca Universitara Medicala a UMFST Targu Mureș

05:10, 30.03.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Educației in cadrul apelului "Construcția infrastructurii universitare pentru campusurile studențești ale viitorului". "Proiectul, in valoare de…

Anatomia UMF Cluj, reabilitata cu 11 milioane de euro - FOTO

16:55, 26.03.2024 - UMF Cluj a reușit sa obțina o finanțare de 11 milioane de euro pentru reabilitatea cladirie Anatomie, din curtea Spitalului Clinic Județean Cluj. Universitatea și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului de modernizare și reabilitare…

Pas important in lupta impotriva HIV - S-a reușit sa eliminarea HIV din celulele infectate folosind tehnologia de editare genomica CRISPR

14:40, 20.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din Amsterdam a reușit sa elimine HIV din celulele infectate folosind tehnologia de editare genomica CRISPR. CRISPR acționeaza ca o "foarfeca moleculara" care taie ADN-ul virusului HIV, eliminand parțile "rele", potrivit news.ro Speranța este ca, in cele…

Zeci de milioane de lei pentru tratamentul pacienților cu boli rare

13:26, 11.03.2024 - In Republica Moldova sint inregistrați aproximativ 2500 de pacienți cu boli rare, dintre care mai mult de jumatate sint copii. Pentru tratamentul acestora statul aloca anual peste 60 de milioane de lei. Subiectul a fost discutat in cadrul unei conferințe naționale, organizata de Ministerul Sanatații,…

Aramco anticipeaza cresterea cererii de petrol in China si cauta oportunitati de investitii

07:00, 11.03.2024 - Aramco, detinut de stat, si-a intensificat prezenta in China printr-un sir de tranzactii in rafinare si petrochimie, unele dintre ele cu acorduri de preluare a titeiului. ”Pana acum ne aflam la inceputul anului 2024, cererea este sanatoasa si in crestere in China”, a spus Nasser intr-un apel cu presa…

Cea mai veche padure din lume ascunde un mare secret, vechi de peste 400 de milioane de ani/ VIDEO

12:25, 08.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ceea ce ei cred ca este cea mai veche padure fosilizata cunoscuta din lume. Descoperirea a fost facuta in stancile de pe coasta de sud-vest a Angliei. Cei mai mari copaci aveau patru metri, au dezvaluit cercetatorii. De asemenea, cercetatorii arata faptul ca aceasta…

A gasit o fosila de dinozaur veche de 70 de milioane de ani in timp ce iși plimba cainele. De ce a ținut secreta descoperirea timp de 2 ani

10:45, 04.03.2024 - Un francez a dat peste o fosila veche de 70 de milioane de ani, in timp ce iși plimba cainele, insa el și arheologii locali au pastrat secretul timp de doi ani de teama ca descoperirea ar putea fi vandalizata.


Ce parere ai despre aceasta stire?